Rammet av mystisk sykdom

- Jeg har vært så syk at jeg egentlig ikke orker å snakke om det, sier Anette Bøe.

LANGT NEDE: - Jeg har hatt gule stafylokokker og vært utrolig syk. Det er ytterst få som er så uheldig og blir rammet så hardt, sier Anette Bøe. Foto: NRK
LANGT NEDE: - Jeg har hatt gule stafylokokker og vært utrolig syk. Det er ytterst få som er så uheldig og blir rammet så hardt, sier Anette Bøe. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere langrennsstjernen Anette Bøe (54) har brukt år av livet på å venne seg til den kroniske øresykdommen tinnitus. Nå har hun måttet kjempe en ny, tøff kamp - denne gangen mot aggressive bakterier, skriver Her og Nå.

- Jeg har hatt gule stafylokokker og vært utrolig syk. Det er ytterst få som er så uheldig og blir rammet så hardt. Jeg har hatt maks uflaks, forteller hun til ukebladet.

Ifølge rådgiver Petter Elstrøm ved folkeinstituttet er stafylokokker en normal bakterie som cirka halvparten av befolkningen har i seg. Men bare 1-2 prosent av befolkningen er så uheldige at de blir hardt angrepet av bakterien, som i verste fall kan forårsake potensielt livstruende infeksjoner.

Anette Bøe har, ifølge henne selv kommet borti et eller annet med et sår på fingeren - slik at hun fikk bakterien i blodet.

- Jeg har vært så syk at jeg egentlig ikke orker å snakke om det engang. Feber, smerter - det hele. Jeg har ligget på sykehuset i evigheter, sier den tidligere langrennsstjernen til Her og Nå. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke være mamma for barna mine  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer