Rammet av mystisk sykdom på direkten

Meat Loaf ble tvunget til å forlate TV-studioet.

LEKTE FORAN KAMERAENE: Men kort tid etter måtte Meat Loaf forlate TV-studioet på grunn av sykdom. Foto: ITV
LEKTE FORAN KAMERAENE: Men kort tid etter måtte Meat Loaf forlate TV-studioet på grunn av sykdom. Foto: ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Meat Loafs opptreden på «This Morning» nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Rockeartisten Meat Loaf (64) - kjent for blant annet hiten «I'd do anything for love» - måtte forlate det britiske talkshowet «This Morning» under dramatiske omstendigheter onsdag - da han uten forvarsel ble så syk at han ikke hadde annet valg enn å forlate lokalet.

Få minutter før han ble rammet, hadde Meat Loaf ifølge Daily Mail lekt foran kameraene med en banan på hodet, noe som skapte latter hos de kvinnelige programlederne.

Senere måtte imidlertid den ene av dem. Andrea McLean informere om at Meat Loaf - som har samarbeidet både på plate og scene med norske Marion Ravn - ikke lenger var i studio.

- Fra fantastiske nyheter til triste nyheter. Meat Loaf har blitt syk og kan ikke være med oss, sa hun.

Foreløpig er det ikke kjent hva som skal ha rammet rockeren.

Episoden kom kun to dager etter at Meat Loaf sa til BBC at hjernen hans «er litt rørete». Det er heller ikke første gangen han sliter med helsen.


For et år siden kollapset han to ganger på en uke. Og da han i 2009 deltok på prisutdelingen Q Awards virket han ifølge Daily Mail desorientert, noe han sa skyldtes at han lider av astma.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Besvimte to ganger på en uke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer