DRAMATIKK PÅ BALI: Tone Orani Selfors ble rammet av den livstruende tropesykdommen denguefeber under sitt opphold på Bali tidligere i år. Her er hun sammen med eks-mannen Øyvind «Vinni» Sauvik i 2009. Foto: Stella Pictures
DRAMATIKK PÅ BALI: Tone Orani Selfors ble rammet av den livstruende tropesykdommen denguefeber under sitt opphold på Bali tidligere i år. Her er hun sammen med eks-mannen Øyvind «Vinni» Sauvik i 2009. Foto: Stella PicturesVis mer

Rammet av livsfarlig tropesykdom

- Jeg holdt på å dø, sier Vinnis eks-kone Tone Orani Selfors.

SEOGHØR.NO: Kokebokforfatteren Tone Orani Selfors (31), som er eks-kona til hip-hopartisten Øyvind «Vinni» Sauvik (37), har de siste månedene oppholdt seg på øya Bali i Indonesia.

Men oppholdet, som var en del av forberedelsene til hennes neste bokprosjekt, holdt på å koste henne livet, ifølge Her og Nå.

31-åringen pådro seg nemlig den alvorlige tropesykdommen denguefeber, som ble verre og verre.

- Det begynte med at jeg fikk skyhøy feber, men tenkte at det var fordi jeg hadde surfet mye. Problemet var at det ble verre, ikke bedre. Jeg ble lagt inn på Ullevål sykehus og holdt på å dø.

- Nå er jeg tilbake på Bali og blir godt tatt vare på . Nå går det heldigvis bedre, men jeg har fortsatt lite energi, sier Tone til Her og Nå.

Tones sykdom er den samme som i 2010 rammet over 20 medlemmer av produksjonsstaben til TV3-realityserien «Robinsonekspedisjonen», og førte til at både ansatte og deltagere ble satt i karantene.

Tone og Vinni har sønnen Leonel (5) sammen.

LES OGSÅ: Nytt dengueoffer i Robinson