Rammet av kreft

- Det var veldig skummelt og emosjonelt.

SYKDOMSAVSLØRING: Clea Shearer meddeler at hun har fått kreft. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB
SYKDOMSAVSLØRING: Clea Shearer meddeler at hun har fått kreft. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med People kommer det frem at Netflix-stjerne Clea Shearer (40) har blitt diagnostisert med brystkreft.

Shearer, som blant annet er kjent fra Netflix-serien «Get Organized with The Home Edit», oppdaget i februar noen mistenkelige klumper i brystet sitt. Stjernen dro for å sjekke dette, og 11. mars mottok hun kreftbeskjeden.

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kommer frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Vis mer

- Det er sprøtt å se seg i speilet og fortelle deg selv at du er en person som har kreft. Det er galskap å si det høyt. Det var veldig skummelt og emosjonelt. På det tidspunket visste jeg ikke hvilket stadium kreften var på, og jeg visste ikke om den hadde spredt seg. Du er på et mørkt sted til du får mer informasjon, innrømmer hun til People.

I første omgang skal Shearer fjerne begge brystene sine og deretter vil det vise seg om hun skal ha cellegift eller annen behandling mot sykdommen.

- Jeg er en fighter. Hvis noen kan knuse kreften er det meg. Jeg skal nok klare det, slår hun fast.

BODY BIZARRE: I serien «Body Bizarre» møter vi mennesker med helt spesielle og mystiske sykdommer. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

LES OGSÅ: - 21 operasjoner før jeg fylte åtte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer