Mark Hoppus:

Rammet av kreft

- Det suger, og jeg er redd.

TRIST NYHET: Rockestjerne Mark Hoppus meddeler at han har fått kreft. Foto: @markhoppus/Instagram
TRIST NYHET: Rockestjerne Mark Hoppus meddeler at han har fått kreft. Foto: @markhoppus/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Punkrock-bandet Blink-182 hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet. Med låter som «What's My Age Again» og «All The Small Things» har de skrevet seg inn i punkrock-historien.

Derfor er det nok mange fans som torsdag morgen, norsk tid, mottok den sørgelige nyheten om at vokalist Mark Hoppus (49) var rammet av kreft.

«Jeg er redd»

Det var det han selv som skrev på sin Instagram-side.

«De siste tre månedene har jeg fått cellegiftbehandling for kreft. Jeg har kreft. Det suger og jeg er redd, men på samme tid er jeg velsignet med fantastiske leger og familie og venner for å få meg gjennom dette», skriver han på historiefunksjonen til Instagram.

Hoppus skriver ikke noe om hva slags type kreft han er diagnostisert med, men forteller at han fortsatt har en vei å gå for han kan bli erklært kreftfri.

«Jeg har fortsatt flere måneder med behandling foran meg, men jeg prøver å være håpefull og positiv. Jeg kan ikke vente med å bli kreftfri og til å se dere alle på konsert i nærmeste fremtid. Kjærlighet til dere alle», skriver han avslutningsvis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer