Mark Hoppus:

Rammet av kreft

- Det suger, og jeg er redd.

TRIST NYHET: Rockestjerne Mark Hoppus meddeler at han har fått kreft. Foto: @markhoppus/Instagram
TRIST NYHET: Rockestjerne Mark Hoppus meddeler at han har fått kreft. Foto: @markhoppus/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Punkrock-bandet Blink-182 hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet. Med låter som «What's My Age Again» og «All The Small Things» har de skrevet seg inn i punkrock-historien.

Derfor er det nok mange fans som torsdag morgen, norsk tid, mottok den sørgelige nyheten om at vokalist Mark Hoppus (49) var rammet av kreft.

«Jeg er redd»

Det var det han selv som skrev på sin Instagram-side.

«De siste tre månedene har jeg fått cellegiftbehandling for kreft. Jeg har kreft. Det suger og jeg er redd, men på samme tid er jeg velsignet med fantastiske leger og familie og venner for å få meg gjennom dette», skriver han på historiefunksjonen til Instagram.

TAR ALT: Den kreftsyke influenseren bestemte seg denne uka for å fjerne alt håret. - Jeg trodde det skulle være vanskelig, skriver hun på Instagram. Video: Instagram / @elin.kjos Vis mer

Hoppus skriver ikke noe om hva slags type kreft han er diagnostisert med, men forteller at han fortsatt har en vei å gå for han kan bli erklært kreftfri.

«Jeg har fortsatt flere måneder med behandling foran meg, men jeg prøver å være håpefull og positiv. Jeg kan ikke vente med å bli kreftfri og til å se dere alle på konsert i nærmeste fremtid. Kjærlighet til dere alle», skriver han avslutningsvis.

Han har også lagt ved et bilde av seg selv fra sykehuset, hvor han sitter med nål i armen, og playstation-kontroll i fanget.

«Ja, hallo. En kreftbehandling, takk», skriver han humoristisk til bildet.

Foto: @markhoppus/Instagram
Foto: @markhoppus/Instagram Vis mer

Får støtte av bandkollega

Etter oppdatering fra Hoppus har flere gitt sin støtte til ham. Blant dem er kollega Travis Barker (45), som spiller trommer i bandet. Han har lagt ut et bilde på historiefunksjonen av de to i en god klem, hvor han skriver «glad i deg Mark Hoppus».

Han har også uttalt seg om helsetilstanden til sin mangeårige kamerat overfor E! News.

FIKK KREFTBESKJED: Mark Hoppus (til venstre), sammen med bandkameratene i Blink-182, Travis Barker og Matt Skiba. Foto: Mediapunch/REX/NTB
FIKK KREFTBESKJED: Mark Hoppus (til venstre), sammen med bandkameratene i Blink-182, Travis Barker og Matt Skiba. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

- Mark er broren min og jeg er glad i ham og støtter ham. Jeg kommer til å være med ham på hvert steg på veien til scenen, og utenfor, og jeg klarer nesten ikke å vente til vi spiller sammen igjen snart, sier han.

Barker er som kjent i et forhold med Kourtney Kardashian (42).

LES OGSÅ: - Forlovelse kan være rett rundt hjørnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer