SER FREMOVER: Kirsti Sparboe er på nytt operert for kreftsykdommen. Foto: Se og Hør, Tor Kvello
SER FREMOVER: Kirsti Sparboe er på nytt operert for kreftsykdommen. Foto: Se og Hør, Tor KvelloVis mer

Rammet av kreft igjen - operert for tredje gang

- Mange sier at alvorlig sykdom gir et annet perspektiv på livet. Det har ikke skjedd med meg, sier den folkekjære artisten Kristi Sparboe.

SEOGHØR.NO: Revy- og teaterartist Kristi Sparboe (66) forteller i et intervju med VG Helg at hun til tross for å ha gjennomgått nok en kreftoperasjon tar sykdommen på strak arm:

- Jeg har taklet det forbausende bra. Kreften som jeg er rammet av for andre gang nå, og som jeg er operert for tre ganger, har jeg tatt på strak arm.

TRIO: Kirsti Sparboe, Harald Heide Steen jr. og Rolv Wesenlund avbildet i forbindelse med Chat Noirs Høstrevy i 1970.  Foto: NTB scanpix
TRIO: Kirsti Sparboe, Harald Heide Steen jr. og Rolv Wesenlund avbildet i forbindelse med Chat Noirs Høstrevy i 1970. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tidligere i år skrev Se og Hør at Sparboe på begynnelsen av 90-tallet ble innlagt på sykehuset med akutt bukhinnebetennelse, men at det siden skulle vise seg å være kreft i livmoren:

– Halvannet år etterpå fastslo legen at jeg hadde kreft i livmoren. Da var jeg sikker på at jeg skulle dø og planla min egen begravelse, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

- Mange sier at alvorlig sykdom gir et annet perspektiv på livet. Det har ikke skjedd med meg, forteller hun til VG Helg.

Sparboe er gift med galopptrener Terje Dahl, og har en datter fra et tidligere forhold. Hun har også ett barnebarn og tre bonusbarn.

LES OGSÅ: Fryktet nytt kreftangrep