<strong>GOD PROGNOSE:</strong> - Ifølge mitt ekstraordinære lag av doktorer er prognosen positiv for å bli helt frisk, sier Ryan O'Neal. Foto: All Over Press
GOD PROGNOSE: - Ifølge mitt ekstraordinære lag av doktorer er prognosen positiv for å bli helt frisk, sier Ryan O'Neal. Foto: All Over Press Vis mer

Rammet av kreft for andre gang

Ryan O'Neal ble sjokkert og slått ut av nyheten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ryan O'Neal (70) har tidligere kjempet mot krefttypen leukemi, nå er han rammet av kreft for andre gang. Denne gangen er det prostatakreft skuespilleren har fått.

- Nylig ble jeg diagnostisert med prostatakreft i fjerde stadie. Selv om jeg var sjokkert og slått ut av nyheten, føler jeg meg heldig over at det ble oppdaget tidlig. Ifølge mitt ekstraordinære lag av doktorer er prognosen positiv for å bli helt frisk, sier Ryan O'Neal i en pressemelding til People, før « Love Story»-skuespilleren oppfordrer alle til å sjekke seg regelmessig i forhold til sykdommen.

70-åringen har gått igjennom kreftbehandling tidligere, da han fikk blodkrefttypen leukemi på slutten av 1990-tallet. Hans nye diagnose kommer bare tre år etter at hans store kjærlighet Farrah Fawcett døde av kreft 62 år gammel.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Pappa ga meg kokain da jeg var 11 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer