Sven Melander:

Rammet av kreft - igjen

Den svenske skuespilleren avslører at han har fått kreft for andre gang.

KREFTSYK: Den svenske skuespilleren Sven Melander er rammet av kreft igjen. Foto: Janerik Henriksson / TT / NTB
KREFTSYK: Den svenske skuespilleren Sven Melander er rammet av kreft igjen. Foto: Janerik Henriksson / TT / NTB Vis mer
Publisert

- Nå står jeg her og er veldig lei meg for å meddele at jeg har fått kreft igjen.

Det sier den svenske skuespilleren, komikeren og programlederen Sven Melander (74), blant annet kjent fra filmen «Selskapsreisen», i en video publisert på Facebook.

74-åringen har gjort stor suksess på Youtube og Facebook med sine videoer. Han nyeste video - der han forteller om kreftsykdommen - har siden mandag ettermiddag fått over 11 000 likerklikk.

- Jeg kjemper på

Det var i mars 2018 at Melander gikk ut på sine sosiale kanaler og fortalte at han hadde blitt diagnostisert med kreft. Den tunge beskjeden fikk han rett før jul i 2017, og både operasjon og cellegiftbehandling fulgte.

Omtrent to å seinere ble han friskmeldt, men nå har altså kreften kommet tilbake. I videoen forteller skuespilleren at det ikke er samme type kreft.

Det kommer ikke fram i videoen hva slags kreft det er snakk om.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Det er som de sier: forandring fryder. Men som sagt, det er bare å kjempe på, sier han videre.

- Så til vi sees igjen, så ja, jeg kjemper på. Vi skal nok klare å fikse dette også, avslutter han med et smil om munnen.

Sven Melander er mest kjent i Norge for sin medvirkning i nevnte «Selskapsreisen», det han blant annet spilte mot den avdøde underholdningslegenden Jon Skolmen. Melander og Skolmen samarbeidet også i SVT-programmet «Nöjesmassakern».

LES OGSÅ: Tåkesyn avslørte kreften

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer