«Modern Family»-stjernen Jesse Tyler:

Rammet av kreft - igjen

Den amerikanske skuespilleren oppfordrer følgerne sine til ikke å bekymre seg.

IKKE BEKYMRET: Jesse Tyler Ferguson (til venstre) har nok en gang måttet fjerne et parti i ansiktet som viste seg å være hudkreft. Her sammen med ektemannen, Justin Mikita. Foto: Jean-Baptiste Lacroix / AFP
IKKE BEKYMRET: Jesse Tyler Ferguson (til venstre) har nok en gang måttet fjerne et parti i ansiktet som viste seg å være hudkreft. Her sammen med ektemannen, Justin Mikita. Foto: Jean-Baptiste Lacroix / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Jesse Tyler Ferguson (45) har fått påvist hudkreft. Det skriver «Modern Family»-stjernen på sin egen Instagram-profil.

HARSELERER: Her gjør den svenske stjerna Pernilla Wahlgren narr av Carolas Eurovision-opptreden. Video: Pernilla Wahlgren / Instagram / Eurovision 2021 Vis mer

«Ikke vær urolig»

Ferguson, som har rollen som Mitchell Pritchett i den populære tv-serien, er imidlertid tilsynelatende ikke veldig bekymret av den grunn.

«Ikke vær urolig, det ble oppdaget tidlig og kommer til å gå helt bra», skriver han under et bilde av seg selv med bandasje bak høyre øre.

45-åringen benytter likevel sjansen til å oppfordre sine følgere om jevnlig å oppsøke hudkontroller.

«Spesielt om dere er like lyse i huden som meg. Det ender alltid i at de tar noe av meg når jeg kommer på besøk. I dag fjernet de en bit av det de fant ut at var hudkreft», skriver han i innlegget, før han kommer med enda en oppfordring.

«Bruk solkrem. Solfaktor 1 000 for meg».

Kreftoperert for seks år siden

Innlegget har i skrivende stund fått nesten 112 000 liker-klikk og en rekke kommentarer og lykkeønskninger.

«Glad du er ok!», skriver Selling Sunset-stjerne Davina Potratz, mens filmskaper Jake Wilson skriver følgende:

«Sender deg masse kjærlighet, og takk for påminnelsen».

Dette er imidlertid ikke første gang at Ferguson har måttet fjerne partier fra ansiktet. I 2015 viste han også fram en bandasje på nesten samme sted etter å ha blitt kreftoperert.

Den gang benyttet han sjansen til å takke legene.

«Takk til Dr. Bennett og teamet hans som fjernet kreften fra ansiktet mitt», skrev han da, og tilføyde en liten beskjed til sminkørene som jobber på innspillingen av «Modern Family».

«Lykke til med å skjule stingene i morgen».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer