Rammet av hemmelig sykdom

Ulf Lundell må avlyse alle sine 23 konserter i vår, deriblant to i Norge.

PÅ ROSKILDE: - Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo, synger Ulf Lundell i sin legendariske sang fra 1982. Her opptrer han på Roskildefestivalen i 2009. Foto: SCANPIX
PÅ ROSKILDE: - Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo, synger Ulf Lundell i sin legendariske sang fra 1982. Her opptrer han på Roskildefestivalen i 2009. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ulf Lundell (61) avlyser hele sin kommende turné på grunn av sykdom. Etter planen skulle den svenske artisten holdt 23 konserter i Sverige, Norge og Finland dette året, men i en kort pressemelding tirsdag ble det offentliggjort at turneen avlyses «på grunn av sjukdom».

Hva som feiler «Öppna landskap»-sangeren, er imidlertid ikke kjent og Live Nation som arrangerer konsertene henviser bare til artistens sykdom, skriver Expressen.se.

- Vi besluttet i dag å avlyse turneen. Det er mange musikere, teknikere og først og fremst et stort publikum som påvirkes, sier Thomas Johansson i Live Nation til Expressen.

Han vil ikke si noe om hvor alvorlig sykdommen er.

- Jeg pleier ikke å svare på spørsmål om andres sykdom, og det kommer jeg ikke til å gjøre nå heller, sier han.


Lundell har gitt ut 26 studioalbum siden han debuterte med «Vargmåne» i 1975. I 1982 fikk han sin aller mest kjente hit med «Öppna landskap», fra albumet «Kär och galen». Ved siden av artistkarrieren har han også gitt ut et 20-talls romaner og diktsamlinger.

Lundell skulle spilt i Grieghallen i Bergen og Sentrum Scene i Oslo. Ifølge Live Nation vil de 1500 som har kjøpt billetter til konsertene i Norge får pengene refundert.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer