<strong>PLUTSELIG SYK:</strong> Kort tid før sin egen 75-årsdag opplevde Rolv Wesenlund å bli lammet i kroppen hjemme i sin egen seng. Dermed måtte fødselsdagsturen til franske Cannes settes på vent. Her er han avbildet under lanseringen av Norsk Kjendis Leksikon i  Foto: STELLA PICTURES
PLUTSELIG SYK: Kort tid før sin egen 75-årsdag opplevde Rolv Wesenlund å bli lammet i kroppen hjemme i sin egen seng. Dermed måtte fødselsdagsturen til franske Cannes settes på vent. Her er han avbildet under lanseringen av Norsk Kjendis Leksikon i Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Rammet av akutt sykdom

Rolv Wesenlund var lammet i kroppen og måtte legges inn på sykehusets akuttmottak.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hele Norges Rolv Wesenlund, best kjent som den mildt usympatiske rollefiguren Marve Fleksnes, har hatt en svært dramatisk oppladning til sin 75-årsdag den 17. september.   

 – Jeg våknet om morgenen og kunne ikke bevege beina i det hele tatt. I tillegg skalv jeg ukontrollert i armene og kunne knapt nok løfte hodet fra puta, forteller Rolv til Se og Hør.

Både den folkekjære skuespilleren og hans kone Ruth (67) ble selvsagt bekymret, og hun tilkalte øyeblikkelig en lege til Frogner-leiligheten i Oslo. Legen bestemte at 74-åringen måtte bli undersøkt på legevakten, der han ble værende over natten. Neste morgen ble Rolv lagt inn på Ullevål sykehus og akuttmottaket der.

Denne uken skulle «Fleksnes»-stjernen og kona egentlig ha reist til den franske filmbyen Cannes og sitt feriested der - for å forberede Rolvs 75-årsfeiring. Planene har naturlig nok blitt satt litt på vent, selv om skuespilleren relativt fort ble gradvis bedre av den plutselige sykdommen. 

- På akuttmottaket gjennomgikk han en grundig helsesjekk. Den midlertidige lammelsen Rolv opplevde, skyldtes visstnok et prostataproblem som er vanlig for eldre menn. Legene oppdaget også at han hadde hatt et lite hjerteflimmer, men det kunne ikke sees i sammenheng med lammelsene i kroppen, forklarer Ruth til Se og Hør.

Legene fant heldigvis ikke noe alvorlig galt med komikerlegenden, og han ble utskrevet fra sykehuset samme dag. Nå samler han krefter hjemme i sin egen seng på Frogner. Ekteparet er takknemlige for den flotte behandlingen stjernen har fått og for at alt går bra med ham.

- Planen er fortsatt å reise til Cannes, men turen blir nok litt utsatt, sier en sliten, men glad Rolv Wesenlund til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Holdt på å kaste opp i øyrådet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer