Rambo truet på livet

Sylvester Stallone fikk føle militærkuppet i Thailand på kroppen.

TRUET PÅ LIVET: Rambo er kjent for å være hard mot de harde på film, men i virkeligheten ble truslene i tøffeste laget for hans alter ego Sylvester Stallone. Foto: All Over Press
TRUET PÅ LIVET: Rambo er kjent for å være hard mot de harde på film, men i virkeligheten ble truslene i tøffeste laget for hans alter ego Sylvester Stallone. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sylvester Stallone (61) er kjent for å valse over fiendene i rollen som John Rambo, men innspillingen av actionheltens fjerde eventyr i Thailand gikk ikke like knirkefritt som på film...

- Vi landet samme dagen som det var militærkupp i Thailand. Masse fly gikk ut, og vi var de eneste som reiste inn, sier Stallone til Access Hollywood.

Den aldrende actionstjernen hevder han fikk mange "advarsler" om hva som kunne skje dersom han ikke droppet filmplanene .

Situasjonen ble ikke mindre betent av at innspillingen foregikk på den krigsherjete grensen mellom Thailand og Burma.

- Det var alvorlige dødstrusler. Så lenge jeg var på hotellet følte jeg meg trygg, men var bekymret for folk som reiste fram og tilbake fordi det kunne skje ting, sier Stallone.

I filmen "John Rambo" må den pensjonerte leiesoldaten  John Rambo reise inn i junta-styrte Burma for å befri en gruppe menneskerettighetsaktivister.

Se bildespesial fra "John Rambo" her:

LES OGSÅ: Stjernenes skavanker


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer