TRUET PÅ LIVET: Rambo er kjent for å være hard mot de harde på film, men i virkeligheten ble truslene i tøffeste laget for hans alter ego Sylvester Stallone. Foto: All Over Press
TRUET PÅ LIVET: Rambo er kjent for å være hard mot de harde på film, men i virkeligheten ble truslene i tøffeste laget for hans alter ego Sylvester Stallone. Foto: All Over PressVis mer

Rambo truet på livet

Sylvester Stallone fikk føle militærkuppet i Thailand på kroppen.

SEHER.NO: Sylvester Stallone (61) er kjent for å valse over fiendene i rollen som John Rambo, men innspillingen av actionheltens fjerde eventyr i Thailand gikk ikke like knirkefritt som på film...

- Vi landet samme dagen som det var militærkupp i Thailand. Masse fly gikk ut, og vi var de eneste som reiste inn, sier Stallone til Access Hollywood.

Den aldrende actionstjernen hevder han fikk mange "advarsler" om hva som kunne skje dersom han ikke droppet filmplanene .

Situasjonen ble ikke mindre betent av at innspillingen foregikk på den krigsherjete grensen mellom Thailand og Burma.

- Det var alvorlige dødstrusler. Så lenge jeg var på hotellet følte jeg meg trygg, men var bekymret for folk som reiste fram og tilbake fordi det kunne skje ting, sier Stallone.

I filmen "John Rambo" må den pensjonerte leiesoldaten  John Rambo reise inn i junta-styrte Burma for å befri en gruppe menneskerettighetsaktivister.

Se bildespesial fra "John Rambo" her:

LES OGSÅ: Stjernenes skavanker


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.