TIL ANGREP: Elefanten Rambo tok tirsdag tak i en barnevogn - og i den satt en to år gammel gutt.  Foto: fiskeogfamiliepark.dk
TIL ANGREP: Elefanten Rambo tok tirsdag tak i en barnevogn - og i den satt en to år gammel gutt. Foto: fiskeogfamiliepark.dkVis mer

"Rambo" kastet barnevogn i lufta

Familieutflukten ble et mareritt.

SEHER.NO: Tirsdag dro en familie fra Holstebro i Danmark til Fiske & Familiepark West utenfor Ringkøbing.

Men utflukten til parken, som på sine nettsider beskriver seg selv som "et paradis for barnefamilier", skulle vise seg å bli alt annet enn trivelig for familien...

Ekstrabladet.dk skriver at parkens berømte hannelefant Rambo tok tak i barnevognen deres, hvor det satt en to år gammel gutt. 

Deretter løftet Rambo vognen to meter opp i været. Moren kjempet som en gal med å få gutten ut, og de to slapp unna med blåmerker. Barnevognen skal være totalt smadret.

- Jeg forstår det slik at moren klarte å få barnet ut av vognen før elefanten trakk den til seg, men hendelsesforløpet er ikke fullstendig avklart enda, forteller Irvin Christensen i Ringkøbing Politi til nettsiden.

Ifølge ham, har det ikke lykkes politiet å få tak i moren enda. Hun har derfor ikke blitt avhørt i skrivende stund, men har anmeldt saken. 

- Det er ingen tvil om at dyreparken har Justisdepartementes tillatelse til å ha elefanten, og parken har også tillatelse til å arrangere opptredener med den i et slags sirkustelt. Episoden fant ikke sted under en opptreden, men utendørs under elefantens "fritid". Vi skal undersøke om alle vilkårene i tillatelsen er oppfylt, avslutter han.

LES OGSÅ: Kathrine angrepet av elefant