KLINTE TIL: Alesha klinte til med denne ukjente kjekkasen i baksetet på bilen som plukket henne opp etter festen i London.  Foto: Stella Pictures
KLINTE TIL: Alesha klinte til med denne ukjente kjekkasen i baksetet på bilen som plukket henne opp etter festen i London. Foto: Stella PicturesVis mer

Råklinte med ny mann i baksetet

Om Alesha Dixon hadde kjærlighetssorg, er det over nå...

SEHER.NO: Forholdet mellom Mis-Teeq-stjernen Alesha Dixon (29) og Norges fotballhelt John Carew () tok slutt i april i år.

- Vi datet et par ganger, men det funket bare ikke, sa Alesha den gang til The Sun.

Og siden da har den smellvakre popstjernen, som er en av Englands største kvinnelige kjendiser og vant den engelske utgaven av "Skal vi danse" i fjor, bestemt seg for å virkelig slå ut håret.

Alesha skal ha datet en rekke menn siden bruddet med Aston Villa-proffen, og denne helgen ble hun observert i heftig omfavnelse med en annen, ukjent kjekkas, skriver Stellapictures.  

Popstjernen kastet alle hemningene på Movida Night Club i London, og flørtet villt med en rekke menn.

Men det var tydeligvis èn kjekkas Alesha hadde et ekstra godt øye til. For etter festen tok hun rett og slett tak i han og dro ham med inn i en ventende bil.

Med en haug tilskuere tilstede plantet skjønnheten så et saftig kyss på kjekkasens lepper, uten å bekymre seg i det hele tatt for at kjolen hun hadde på var iferd med å skli opp over lårene hennes.

Og mens Alesha moret seg på den ene kanten av byen og viste alle og enhver at hun er godt over Carew, var fotballhelten angivelig ute på Nobu i Mayfair og spiste middag med selveste Kylie Minogue.

Så langt har Carew imidlertid nektet å bekrefte ryktene.

- Hehe. Det har jeg overhodet ingen kommentar til, sier han til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - John Carew møtte Kylie Minogue