Tine Eriksen Schatz er stadig å se med nye elskere i "Ja, vi elsker Hollywood" på TvNorge. - Jeg tenker at menn liker kvinner som faktisk er litt sånn som kvinner egentlig skal være, sier Tine, som kritiserer norske kvinner for å være for guttete og Foto: Anders Myhren/Seher.no
Tine Eriksen Schatz er stadig å se med nye elskere i "Ja, vi elsker Hollywood" på TvNorge. - Jeg tenker at menn liker kvinner som faktisk er litt sånn som kvinner egentlig skal være, sier Tine, som kritiserer norske kvinner for å være for guttete og Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Rakker ned på norske kvinner

- De bruker ikke sminke, har kort hår og ubarberte legger...

Se og Hør Tines kraftige utfall mot norske kvinner i videoen nederst i saken! 

HOLLYWOOD/ OSLO (Seher.no): Tine Eriksen Schatz (47) fra "Ja, vi elsker Hollywood" på TvNorge har fått mye oppmerksomhet den siste tiden for sine uttalelser om Anna Anka, innrømmelse om jentesex, økonomisk spekulering i skilsmisser og sin 18 år yngre elsker.

Den frittalende eiendomsmegleren legger ikke skjul på at eget utseende er viktig for henne, og har tidligere innrømmet å ha tatt både botox og brystoperasjon.

Nå går Tine Schatz ut mot norske kvinners forhold til eget ytre, og kriserer dem for å være mandige og anonyme.

- Alle ser så like ut i Norge, liksom. Alt er grått og alle ser ut som en stor masse for meg. De har boblejakker, boblekåper og støvletter og så har de ikke noe sminke. De har sånn kort hår og bruker mye sånne musebriller. Jeg synes ikke norske kvinner er så feminine. De er litt "tomboys" og skal liksom være en av gutta, sier en lettere oppgitt Tine Schatz til Seher.no.

Den blonde tobarnsmoren er stadig å se med nye kjærester i "Ja, vi elsker Hollywood", og mener at norske kvinner også burde være mer opptatt av å gjøre seg attraktive for det motsatte kjønn.

- Jeg tenker at menn liker kvinner som faktisk er litt sånn som kvinner egentlig skal være. Litt myke, lukte godt og se ok ut og gjøre det beste ut av det man kan.

Og det er særlig én ting Tine mener at norske kvinner gjøre.

- I alle fall barber beina dine, da! Herlighet! Jeg har sett kvinner hjemme i Norge som har hår som vokser nedover buksebeina. Og jeg har vært hjemme på fest hos folk i Norge der de faktisk hadde på seg tanktop og hadde hår under armene, sier en lettere sjokkert Tine til Seher.no.

"Ja, vi elsker Hollywood" sendes på TvNorge hver onsdag klokka 20.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her er min 18 år yngre elsker

Se Tine rakke ned på norske kvinner her: 


[obj:media:8491]