<strong>RAKK IKKE FLYET:</strong> Morgenen etter sølvfeiringen skal Andreas Thorkildsen ha mistet flyet. Foto: SCANPIX
RAKK IKKE FLYET: Morgenen etter sølvfeiringen skal Andreas Thorkildsen ha mistet flyet. Foto: SCANPIX Vis mer

Rakk ikke flyet etter VM-festen

Andreas Thorkildsen måtte kjøpe førsteklassebillett.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Spydkasteren Andreas Thorkildsen (29) skal ha mistet flyet søndag morgen, etter å ha feiret at han hadde kastet seg til sølvmedalje i VM i Sør-Korea lørdag.

Etter spydkonkurransen hadde friidrettslandslaget hovedsponsor planlagt en middag, som på forhånd ble sett på som en seiersmiddag. Men til tross for at det «bare» ble sølv, ble det likevel en avslutningsfest lørdag kveld.

Sølvvinneren skulle, etter hva Seher.no erfarer, ha vært på et fly søndag morgen, men rakk det ikke, og måtte betale en høy sum for å komme seg hjem på første klasse.

- Det kan jeg verken bekrefte eller avkrefte. På generelt grunnlag ønsker verken jeg eller Andreas å uttale oss til Se og Hør, sier Thorkildsens manager, Halvor Lea, til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg spiddet opp hele låret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer