Rakk aldri å reparere forholdet til søsteren

Julia Roberts hadde alltid et turbulent forhold til søsteren som søndag døde av en overdose.

I SORG: Julia Roberts er i sorg etter søsteren Nancy Motes' død. Skuespilleren skal ha hatt en ønske om å reparere forholdet til søsteren som søndag døde av en overdose.  Foto: FameFlynet
I SORG: Julia Roberts er i sorg etter søsteren Nancy Motes' død. Skuespilleren skal ha hatt en ønske om å reparere forholdet til søsteren som søndag døde av en overdose. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ble den yngre søsteren til superstjernen Julia Roberts, Nancy Motes, funnet død i Los Angeles.

Nancy var 37 år gammel da hun døde.

- Det er med dyp sorg at familien til Nancy Motes bekrefter at hun ble funnet død i Los Angeles av det som trolig var en overdose. Familien er både sjokkert og knust, sier Roberts-familien i en uttalelse.

Anstrengt forhold

Dødsfallet skal være ekstra tungt for Julia som de siste månedene skal ha kommet nærmere søsteren. Helt siden oppveksten hadde de et anstrengt forhold, og Nancy skal ha følt at storesøsteren mobbet henne for overvekten.

- Å vokse opp som Pretty Womans lillesøster har gjort at jeg fokuserer på personen på innsiden og ikke utsiden. Store deler av livet følte jeg at folk dømte meg på grunn av vekten, har hun sagt ifølge Daily Mail.

I fjor brukte hun 200 000 kroner på en gastric bypass-operasjon.

- Det får meg til å føle meg utrolig såret og veldig trist. Det er vanskelig når man er del av en familie med ekstremt vakre mennesker.

Følte seg mobbet for vekten

Nancys andre søsken inkluderer skuespillerne Eric Roberts (57) og Lisa Roberts Gillan (48). Erics datter Emma har også gjort suksess i filmbyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer