Råkjørte med barn i magen

Den gravide TV-stjernen ble stoppet av politiet.

KOMMUNISERER MED FANSEN: Jenelle Evans er aktiv på sosiale medier som Twitter og Instagram, hvor hun blant annet har lagt ut lettkledde bilder av seg selv. Foto: Fame Flynet
KOMMUNISERER MED FANSEN: Jenelle Evans er aktiv på sosiale medier som Twitter og Instagram, hvor hun blant annet har lagt ut lettkledde bilder av seg selv. Foto: Fame Flynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Jenelle Evans har blitt et kjent navn både i USA og Norge gjennom MTV-serien «Teen Mom», men 22-åringen har fått like mye oppmerksomhet for sitt turbulente privatliv.

Tidligere har hun blant annet blitt beskyldt for å røyke marihuana mens hun var gravid, og ble i desember arrestert for fjerde gang etter krangling på byen.

Nå har hun igjen havnet i klammeri med lovens lange arm.

Se video øverst i artikkelen.

Jenelle ble ifølge Daily Mail stanset av politiet og ble siktet for råkjøring. Lovbruddet skal ha skjedd i Columbus County, North Carolina.

TV-stjernen - som er gravid i sjuende måned - må derfor forberede seg på et nytt møte i retten.

Den angivelige råkjøringen skjedde dagen etter at Jenelle nøt strandlivet på Myrtle Beach i South Carolina, sammen med sin kjæreste Nathan Griffith og sin sønn Jace.

Griffith har den siste tiden sittet i fengsel for å ha kjørt uten førerkort.

Flere personer har hevdet at Griffith planla å fri til Jenelle så fort han slapp ut av fengsel, men foreløpig er det ikke noe tegn til at de to har forlovet seg.

LES OGSÅ: Til sykehus i all hast