Råkjørte i 50-sonen

Kjetil André Aamodt liker å ferdes raskt. Litt for raskt...

TAR BEINA FATT: Kjetil André må trolig benytte seg av apostlenes hester noen måneder, etter å ha tråkket litt for hardt på gasspedalen. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
TAR BEINA FATT: Kjetil André må trolig benytte seg av apostlenes hester noen måneder, etter å ha tråkket litt for hardt på gasspedalen. Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjetil André Aamodts (35) førerkort henger i en tynn tråd etter at han ble tatt i 76 km/t i en 50-sone i Bærum forrige måned. Nå håper alpinesset at han slipper unna med forenklet forelegg og prikkbelastning.


- Jeg har ikke mistet førerkortet foreløpig, men i utgangspunktet kan det visst beslaglegges i tre måneder, sier Aamodt til VG.


76 km/t er hårfint over grensen for å miste lappen i en 50-sone. Nå venter den fartsglade alpinisten på telefon fra Asker og Bærum politidistrikt.


- Det er nok trolig at det blir snakk om tre måneders beslagleggelse om man har kjørt i 76 km/t, sier politiinspektør Per Herman Thori-Aamot til VG.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer