HVA HAR SKJEDD?: Mischa Barton har gått ned hele tre størrelser på kun seks måneder, og ser formerlig radmager ut.
HVA HAR SKJEDD?: Mischa Barton har gått ned hele tre størrelser på kun seks måneder, og ser formerlig radmager ut. Vis mer

Radmager på seks måneder!

Mischa Barton skal ha gått tre størrelser på kun seks måneder...

SEHER.NO: Til tross for at skuespillerinner som Kate Winslet stadig går ut i mediene og kritiserer Hollywoods vektidealer, ser det ut til at dagens unge generasjon skuespillere ønsker å følge de radmagre trendene.

Frykten er nå at syltynne skuespillere som stjernene fra "Beverly Hills 90210", Lindsay Lohan Anne Hathaway - og nå også Mischa Barton - nok en gang skal skape slankehysteri blant unge fans.
23 år gamle Mischa Barton fikk sitt store gjennombrudd i Hollywood som den høye, svært tynne, men akk så vakre moteløven Marissa i suksess-serien "The O.C".

Men etter at showet ble nedlagt for noen år siden har en langt sunnere Mischa vært avbildet i mediene.

Skuespillerinnen gikk opp fra en størrelse 34 til en størrelse 40 og formerlig strålte med sine nye kvinnelige kurver.

Men til tross for at hun for første gang så ut som en "normal" kvinne, opplevde 23-åringen å få intens kritikk for vektøkningen og for å angivelig ha fått cellulitter. Noen medier gikk til og med så langt i å hevde at ungjenta var blitt "for feit" for Hollywood.

Og nå ser det dessverre ut til at Barton, som nylig ble dumpet av rockekjæresten, har tatt kritkken til seg.

Det var nemlig en skremmende tynn Mischa som nylig dukket opp under Paris Fashion Week, og ifølge kilder skal ungjenta ha gått ned hele tre størrelser på kun seks måneder, skriver Daily Mail.

Skuespillerinnen skal ha ønsket å gå ned i vekt for å følge Hollywoods skjønnhetsidealer, og har derfor gjennomgått en beinhard diett den siste tiden.

Mischa har tidligere uttalt at hun ikke bryr seg sånn altfor mye om hvordan hun ser ut, men dette ser altså ut til å ikke stemme.

- Jeg synes det er kulere når jenter ser ut som dem selv, derfor bruker jeg ikke så mye tid og krefter på hvordan jeg ser ut, har hun sagt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå viser hun seg frem igjen