Røverradion:

Radioprofil død i Karibien

Norske Thore omkom i trafikkulykke i Karibien.

OMKOM: Den norske Røverradion-reporteren Thore har gått bort. Foto: Martine Rand / RøverRadion
OMKOM: Den norske Røverradion-reporteren Thore har gått bort. Foto: Martine Rand / RøverRadion Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Røverradion-reporteren Thore er død. Det bekrefter radiokanalen på sine Facebook-sider.

«Det er med uendelig stor sorg vi mottok beskjeden om at vår kjære Røverkollega Thore ikke lenger er med oss», er blant det de skriver.

I innlegget kommer det frem at det er opprettet en Spleis som samler inn penger for å dekke begravelse og kostnader rundt Thores bortgang.

I Spleisen kommer det frem at Thore omkom i en trafikkulykke mens han var på ferie i Karibia med kona si.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Videre står det at de samler inn penger slik at han kan få en verdig begravelse, og at asken skal spres i havet der han og kona giftet seg.

«Du er med meg til verdens ende uansett du kjæreste, strålende mannen min.... Og jeg skal gjøre alt for å fullføre det vi har snakket om og planlagt å gjøre. Ingenting kan stoppe meg nå.. Du gir meg styrke fra der du er», skriver kona avslutnigsvis.

Røverradion er et radioprogram på NRK P2 som er det eneste i Norge som lages av innsatte innenfor murene i norske fengsler. Det er veldedigheten Røverhuset som står bak. Reporterne forteller blant annet om hvordan det er å sitte i fengsel, og hvem som gjør det.

LES OGSÅ: Lily (17) døde foran faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer