Kasper Antonsen:

«Rådebank»-stjernen om sjokkforvandlingen

- Jeg skal ta igjen det tapte.

FORVANDLING: Kasper Antonsen er nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORVANDLING: Kasper Antonsen er nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kasper Antonsen (23) ble et kjent fjes for det norske folk da han dukket opp i NRK-suksessen «Rådebank», hvor han portretterte råneren Robert Nilsen. Og man kommer vel ikke unna at han er sønn av komiker Atle Antonsen (53).

Onsdag denne uken gjestet han Katarina Flatland og Harald Doblougs podkast «Åpen journal», hvor helsen hans ble et tema. Der åpnet han seg blant annet opp om den store vektnedgangen han har hatt de siste årene.

KYSSETABBE: Rådebank sesong tre er i gang og nå avslører Maja Christiansen og Odin Waage en kyssetabbe. Video: NRK Vis mer

Hjelp fra Olympiatoppen

Antonsen forklarer i podkasten at det hele startet som et prosjekt da pandemien inntraff landet.

- Jeg har alltid tenkt at det hadde vært digg å være i god form, men jeg har et arbeidshode og jobber hele tiden, så det har tatt meg tid. Men så kom jo corona og jeg hadde ikke jobb lenger, så begynte prosjekthodet mitt å lete etter et nytt prosjekt.

Skuespilleren testet ut det meste, men det som skulle få han skikkelig i gang var en venn i Olympiatoppen som tilbød ham starthjelp. Etter kort tid hadde han gått ned hele ti kilo.

Fryktet nederlag

Så ble restriksjonene strengere og plutselig kunne man ikke møtes lengre.

- Han (kompisen journ.anm.) ble sånn: «Åh søren, da ble det nederlag. Da gikk ikke dette». Men så sendte jeg han en melding to måneder senere og skrev at nå hadde jeg gått ned 30 kilo til, og takket for hjelpen.

STJERNE: Kasper Antonsen er best kjent for sin rolle som Robert Nilsen i «Rådebank». Foto: Max Emanuelson
STJERNE: Kasper Antonsen er best kjent for sin rolle som Robert Nilsen i «Rådebank». Foto: Max Emanuelson Vis mer

Kompisen hadde deretter invitert ham til å komme inn på Olympiatoppen for å ta en test, slik at han kunne sjekke hvordan han lå an etterpå - noe han selv syntes var spennende å se.

Ved spørsmål om hvordan det står til med helsen nå, er han klar i sitt svar:

- Bedre enn noen gang. Nå er jeg egentlig veldig giret og får lyst til å gjøre masse ekstremsport - jeg skal ta igjen det tapte, fleiper han i podkasten.

Martine Storm som spiller «Ine» sier det var tungt å spille inn begravelsesscenen i andre sesong av NRK-serien «Rådebank». Video: NRK Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Kasper Antonsen, som opplyser om at han ikke har noen ytterligere kommentar. Antonsen er kjent med at saken omtales.

- Fantastisk

Under et større intervju med Dagbladet tidligere i år kom det frem at det til sammen er snakk om hele 45 kilo han har mistet, hovedsakelig ved å bedre kostholdet.

Og det var ingen tvil om at han trives godt i sin nye kropp.

- Det er ganske fantastisk. Etter hvert som jeg har gått ned, har jeg følt at jeg har fløyet når jeg er ute og går. Beina er jo vant til å bære en mye tyngre kropp, sa han den gang.

LES OGSÅ: Kronerulling for TV 2-profil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer