Odin Waage:

«Rådebank»-stjernen avslører gladnyhet

- Det blir veldig stas.

GJORT SUKSESS: Odin Waage har gjort stor suksess i rollen som GT i dramaserien «Rådebank». Foto: Fenomen / NRK
GJORT SUKSESS: Odin Waage har gjort stor suksess i rollen som GT i dramaserien «Rådebank». Foto: Fenomen / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Odin Waage (25) har gjort stor suksess som skuespiller i NRK-serien «Rådebank». Der spiller han Glenn-Tore, bedre kjent som GT.

25-åringens innsats i serien har absolutt ikke gått ubemerket hen, og Waage har blitt nominert til årets Gullruten både i kategorien «beste skuespiller» og «publikumsprisen».

I tillegg har «Rådebank» sesong to blitt nominert til «beste dramaserie».

AKTUELL: Den unge skuespilleren Sjur Vatne Brean kaprer rolle etter rolle - vi tok en prat med talentet. Video: Rød Løper/NRK TV/Viaplay/Nordisk Film Vis mer

Signert

25-åringen avslører nå flere talenter. Ved siden av skuespillerjobben har han også drevet med musikk, noe han nylig fikk muligheten til å satse videre på.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

Nylig signerte han nemlig en platekontrakt med giganten Universal Music. Der vil han være i celebert selskap med blant annet artister som Astrid S (24), Dagny (30) og TIX (28).

I PAPPAS FOTSPOR: Kasper Antonsen har gjort stor suksess med NRK-serien «Rådebank», og flere har merket hans slående likhet med sin også kjente pappa. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

– Det er vel ikke mer enn et par uker siden jeg signerte, men vi har vært i dialog i en måneds tid. Det er veldig stas, de er helt konge folk som jeg har veldig lyst til å lage musikk med, forteller Waage til God Kveld Norge.

Helt uerfaren er han imidlertid ikke, da han tidligere har sluppet låtene «Distance» og «Silhouette». Nå ligger alt til rette for at «Rådebank»-skuespilleren skal få i både pose og sekk:

– Jeg har jo sagt at hvis jeg kan jobbe med musikk og skuespill, kommer jeg til å le meg i hjel resten av livet, for det er nesten for godt til å være sant, fortsetter han.

Blir ny sesong

«Rådebank» har blitt en seersuksess uten like, og blitt særlig hyllet for sitt fokus på mental helse blant gutter.

Serien skildrer en vennegjeng fra et rånemiljø og i sesong en får man se GT som sliter med kjærlighetssorg. I sesong to blir det mer alvorlig, og man får et innblikk i livet til GTs bestevenn, Sivert, spilt av Sjur Vatne Brean (21).

Bare to uker etter premieren av sesong to, ble det bekreftet at det kommer en sesong tre, til stor jubel fra fansen.

Hva den sesongen skal handle om er fortsatt usikkert, men etter det «Rådebank»-skaperne tidligere har levert kan man trygt si at forventningene er store.

HYLLER: «Rådebank»-låta «Jeg glemmer deg aldri» har på rekordtid bergtatt hele Norge, og med god grunn, skriver musikkanmelder Aurora Henni Krogh. OBS: Klippet kan avsløre handling. Bilder fra NRK. Vis mer

Skuespillerne ser også ut til å glede seg til ny innspilling. Da Waage gjester «P3morgen» etter nyheten om ny sesong var sluppet, uttalte han følgende:

- At det blir en til sesong er jo det beste som kunne ha skjedd. Jeg er så glad i det universet og liker å leve i det, rett og slett. Responsen på sesong to har vært helt overveldende.

LES OGSÅ: Snakker ut om datterens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer