Rachel taper på bruddet

- Hun vil ikke være like interessant nå som forholdet har tatt slutt.

LIKER RAMPELYSET: Rachel Nordtømme trives i rampelyset, og har bygget seg opp et navn som Petter Northugs kjæreste. Nå som hun er singel, blir det spennende å se hva som skjer med kjendisstatusen hennes. Foto: Scanpix
LIKER RAMPELYSET: Rachel Nordtømme trives i rampelyset, og har bygget seg opp et navn som Petter Northugs kjæreste. Nå som hun er singel, blir det spennende å se hva som skjer med kjendisstatusen hennes. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kom nyheten om at forholdet mellom Rachel Nordtømme (21) og Petter Northug (25) hadde tatt slutt. Det svekker markedsverdien til Nordtømme, mener daglig leder i kommunikasjonsbyrået Siste Skrik, Elizabeth Hartmann.

- Hun vil ikke være like interessant nå som forholdet har tatt slutt, sier Hartmann til Seher.no.

Hartmann mener det er vanskelig å forutse hvordan friidrettsutøveren og bloggeren vil klare seg uten Northugs drahjelp fremover, men sier at Nordtømme økte sin markedsverdi i tiden før og under ski-VM i Oslo. Om det skulle være nok, har hun ingen svar på.

- Det vil bli spennende å se. Hun har blitt kjent som Petter Northugs kjæreste, og er ingen A-kjendis ennå. Tiden vil vise hva som skjer med hennes status, men hun har fått mye drahjelp av Petter. Hun er en jente som liker oppmerksomhet og som trives i rampelyset, og hun er ikke mindre breial enn Petter.

Kommunikasjonsrådgiveren hevder bruddet ikke påvirker Northugs markedsverdi.

- Petter Northug er verdens beste skiløper. Det vil han også være som singel. For Petter sin del har bruddet ingenting å si, han er ikke avhengig av henne, forteller Hartmann til Seher.no.

Det var Dagbladet som først omtalte bruddet mellom Northug og Nordtømme. Senere fortalte Northug via sin presstalsmann, Otto Ulseth, at han ikke ønsket å kommentere saken overfor VG.

- Petter sier at han heller ikke i denne saken har noen kommentar, sa Ulseth til avisen.

Forholdet skal ha tatt slutt i begynnelsen av mars. Den gangen hevdet Ulseth overfor Seher.no at bruddryktene ikke var sanne.

Forholdet mellom Northug og Nordtømme ble først kjent høsten 2008.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slutt mellom Rachel Nordtømme og Petter Northug

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer