Rachel slår tilbake mot Jan Thomas

- Litt feil å gi meg kritikk for noe jeg ikke har gjort selv og i en slik forbindelse.

ERTET PÅ SEG KJENDISKVINNER: Både modellen Linni Meister og «Skal vi danse»-deltager Rachel Nordtømme har latt seg provosere av stylisten Jan Thomas' terningkast. Foto: Stella pictures
ERTET PÅ SEG KJENDISKVINNER: Både modellen Linni Meister og «Skal vi danse»-deltager Rachel Nordtømme har latt seg provosere av stylisten Jan Thomas' terningkast. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modellen Linni Meister (25) gikk tidligere denne uken hardt ut mot stylisten Jan Thomas, etter at han ga henne terningkast to for antrekket hun hadde valgt til premieren på showet «Ylvis 4».

Nå uttrykker også «Skal vi danse»-deltageren Rachel Nordtømme (22) at hun føler seg urettferdig behandlet av Jan Thomas.
 
Bakgrunnen er at Jan Thoma sin spalte «Motepolitiet» i Se og Hør gir Nordtømme terningkast tre for kjolen. Jan Thomas skriver blant annet at han savner helhet mellom kjolen og frisyren.

sin private blogg skriver Nordtømme at hun er enig i kritikken, men hevder frisyrevalget har en naturlig forklaring.

«Han sier at jeg mangler helhet pga at hår og sminke er too much. Jeg kunne ikke vært mer enig. Bildet er tatt på festen etter årets skal vi danse finale, der danset jeg som alle de andre deltakerne, vi ble som vanlig sminket og stylet for dansen og til dansekostymet. Det var ikke tid til å gjøre om verken hår eller sminke, så jeg måtte gå på festen slik jeg var.»

«Vanligvis har jeg jo aldri på meg så mye sminke. Kanskje dette skulle vært med vurderingen? Litt feil å gi meg kritikk for noe jeg ikke har gjort selv og i en slik forbindelse.»


Nordtømme - har de siste ukene også opplevet få flere negative kommentarer på sin blogg - etter at hun stilte opp i en reklame for matvarekjeden Coop Prix.

Til Seher.no sa hun imidlertid lørdag at hun ikke brydde seg om de negative meldingene hun leser om seg selv.

- Jeg får med meg det som blir skrevet på bloggen, men jeg blir ikke såret av det. Når man har en slik blogg, så stiller man seg jo åpen for både positive og negative kommentarer.

Det har foreløpig ikke lyktes Seher.no å få ta tak i Jan Thomas for en kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke blitt skremt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer