- Rachel sa jeg måtte

Petter Northug ble tvunget av ekskjæresten Rachel Nordtømme til å se henne ryke ut av «Skal vi danse».

<strong>KASTER KORTA:</strong> Northug dropper den årlige poker- og sydenturen for å ha fullt fokus inn mot OL. Foto: Scanpix
KASTER KORTA: Northug dropper den årlige poker- og sydenturen for å ha fullt fokus inn mot OL. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år ble det kjent at forholdet mellom langrensstjernen Petter Northug (25) og friidrettsjenta og kjendisblogger Rachel Nordtømme (22) hadde tatt slutt etter at de ble sammen i 2008.

Eks-kjærestene har fremdeles kontakt, og da 22-åringen røk ut, som første deltaker, av det populære TV 2-programmet «Skal vi danse» tidligere i høst, ble Northug tvunget av eksen til å se episoden.

- Jeg måtte jo nesten se på, for det sa Rachel at jeg måtte. Det var litt tvang. Men jeg kikket på det på nettet senere, for jeg var i utlandet da det skjedde. Det var et helt all right program, sier Northug i et intervju i VG Helg.

Nylig ble det kjent at Northug ble dumpet fra 1. til 11.plassen i Elles «Norges kjekkeste mann»-kåring, da han nektet å stille opp på bilder og intervju.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hvem skulle tro at Idol-Isak kunne være sexy?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer