BLOGGER FRA VM: Etter det Seher.no kjenner til, skal Petter Northugs kjæreste bli en fast blogger for TV 2 under ski-VM. Foto: Scanpix
BLOGGER FRA VM: Etter det Seher.no kjenner til, skal Petter Northugs kjæreste bli en fast blogger for TV 2 under ski-VM. Foto: Scanpix Vis mer

Rachel Nordtømme til TV 2

Petter Northugs kjæreste skal dekke ski-VM fra innsiden.

Publisert
SEHER.NO: Petter Northug jr. er av mange tippet til å bli en medaljekandidat i flere  øvelser når ski-VM i Oslo starter 23. februar.

Men også Northugs kjæreste Rachel Nordtømme (21), kan bli hyppig å se på TV og nett under mesterskapet.

- Det stemmer at hun skal jobbe for oss, men jeg kan ikke kommentere dette ytterligere siden jeg ikke har jobbet med dette i detalj, sier sportssjef i TV2, Bjørn Taalesen til Seher.no.


Etter det Seher.no kjenner til skal imidlertid den populære friidrettsutøveren, som også har blitt en populær modell, lage videoblogg for TV 2 under mesterskapet.

Nordtømme har i flere måneder hatt stor suksess med sin private blogg (ekstern lenke) og også laget trenings-nettserien «Timeout med Tina og Rachel» for nettstedet adressa.no.

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Rachel Nordtømme.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg har sett henne slik før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer