Rachel mistet nær venn i bilulykke

- Det er vanskelig å snakke om dette, sier Rachel Nordtømme.

VENNEN DØDE: - Det var veldig hardt, men også en motivasjon til å fortsette selv om han ikke var der lengre. Jeg hadde jo fortalt ham at jeg skulle satse, sier Rachel Nordtømme om tapet av sin gode venn, Marius. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
VENNEN DØDE: - Det var veldig hardt, men også en motivasjon til å fortsette selv om han ikke var der lengre. Jeg hadde jo fortalt ham at jeg skulle satse, sier Rachel Nordtømme om tapet av sin gode venn, Marius. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag er det sesongpremiere på TV 2-programmet «Skal vi danse». På parketten står blant andre Rachel Nordtømme (22), som skal gjøre sitt for å sjarmere det norske folk i senk sammen med sin dansepartner Henrik Frisk.

Til Dagbladet Fredag forteller imidlertid Rachel at ikke alt har vært så veldig lett de siste årene. Spesielt ikke da hun mistet en nær venn i en bilulykke. Marius traff hun på fiidrettsbanen en sommer. Selv hadde Rachel slitt med kyssesyke, og måtte med det slutte å trene til hun ble helt frisk igjen.

- Han var en veldig god sprinter fra Møre med alle aldersrekordene i sprintklassene. Han var seriøs og skulle satse på friidretten. Formen min hadde blitt mye dårligere etter den slappe perioden og jeg var vant til å vinne. Derfor var det fryktelig pinlig å gjøre det så dårlig når han var så god. Jeg dro oftere på trening og vi begynte å henge sammen, sier hun til avisen.

De to ble nære venner, selv om de - ifølge 22-åringen - aldri ble kjærester. Men så skjedde det fatale.

- Det er vanskelig å snakke om dette. Han døde i en bilulykke i februar 2006, første vinteren etter vi møttes. Det var veldig hardt, men også en motivasjon til å fortsette selv om han ikke var der lengre. Jeg hadde jo fortalt ham at jeg skulle satse, forteller hun til Dagbladet Fredag.

Og det gjorde hun også. Året etter oppnådde nemlig Rachel Nordtømme sin beste sesong, der hun fikk en fin oppkjøring med flere løp i Europa. «Skal vi danse»-stjernen kvalifiserte seg også til junior-EM.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette året har vært helt håpløst  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer