BABYLYKKE: Rachael Leigh Cook og Daniel Gillies har fått en sønn.  Foto: Stella Pictures
BABYLYKKE: Rachael Leigh Cook og Daniel Gillies har fått en sønn. Foto: Stella PicturesVis mer

Rachel Leigh Cook ble mamma igjen

TV-stjernen jubler av glede.

SEOGHØR.NO: Knappe tre måneder etter at skuespillerduoen Rachel Leigh Cook (35) og Daniel Gillies (39) avslørte at de ventet sitt andre barn sammen, har de blitt foreldre igjen.

Lørdag kom sønnen Theodore Vigo Sullivan Gillies til verden, skriver E!News.com.

- Velkommen til familien, lille venn. Vi elsker deg så høyt, skrev den nybakte mammaen på Twitter onsdag.

Ekteparet, som giftet seg i 2004, har fra før av datteren Charlotte Easton Gillies (1 1/2) som nå har blitt stolt storesøster.

Saken fortsetter under bildet.

TV-KJEKKAS: Daniel Gillies i en scene fra fjerde sesong av «The Vampire Diaries», der han spilte rollen som Elijah.  Foto: Supplied by LMK/All Over Press
TV-KJEKKAS: Daniel Gillies i en scene fra fjerde sesong av «The Vampire Diaries», der han spilte rollen som Elijah. Foto: Supplied by LMK/All Over Press Vis mer

Cook og Gillies går nå en travel tid i møte med to små barn under to år.

- Vi er like glade som vi ble overrasket av denne vidunderlige nyheten! Vi har ikke sovet siden 2013 og ønsker råd fra alle foreldre som har overlevd «to under to», uttalte paret i januar da de avslørte graviditeten.

Daniel Gillies fikk sitt gjennombrudd som Elijah Mikaelson i den populære TV-serien «The Vampire Diaries», og spiller nå samme karakter i spin-off-serien «The Originals».

Rachael Leigh Cook ble for alvor kjent med den romantiske komedien «She's All That» i 1999, og har siden den gang spilt i en rekke filmer og TV-serier.

LES OGSÅ: «Charmed»-stjernen Alyssa Milano ble fratatt brystmelken