Rachel klar for TV 2-jobb - igjen!

- Det er ganske nytt for meg, sier Rachel Nordtømme om sin nye rolle.

FÅR HJELP: TV 2 Sportens Mathias Skarpaas får støtte av Rachel Nordtømme under sommerens Norway Cup-sendinger.  Foto: TV 2 Sporten / Norway Cup
FÅR HJELP: TV 2 Sportens Mathias Skarpaas får støtte av Rachel Nordtømme under sommerens Norway Cup-sendinger. Foto: TV 2 Sporten / Norway Cup Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Under ski-VM i Oslo fikk Rachel Nordtømme (22) jobb som stuntreporter for «Senkveld». Senere fikk hun jobb i TV 2 Sporty. Nå er 22-åringen klar for nok en oppgave i TV 2-systemet.

Sammen med TV 2 Sportens Mathias Skarpaas (25) skal Rachel nemlig lede kanalens Norway Cup-sendinger, som starter om en drøy måned. Dette blir hennes første programlederjobb, skriver VG.

- Jeg gleder meg veldig! Det er ganske nytt for meg. Jeg har aldri vært programleder før, så det blir spennende, sier Nordtømme til avisen.

Sendingene vil vare i en time, og Petter Northugs tidligere kjæreste vil ha som oppgave å geleide seerne gjennom kampene og oppsummere dagens høydepunkt. Selv er hun derimot ingen fotballfanatiker.

- Stort sett er det jeg ser av fotball Rosenborg-kamper, men jeg har aldri spilt fotball eller vært med på Norway Cup. Jeg vet at det er stort og har hatt mange venninner som har gledet seg til det før. Jeg tror det blir stort, forteller Rachel Nordtømme til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rachel brakk albuen i fall  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer