Rachel kjæreste med Tom-Erik Nilsen?

- Sier du det? Vel, det må du nesten spørre Rachel om, sier Tom-Erik Nilsen.

<strong>2011:</strong> Tom-Erik Nilsen og Rachel Nordtømme på tribunen med Anders Jacobsen i bakgrunnen under helgens «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures
2011: Tom-Erik Nilsen og Rachel Nordtømme på tribunen med Anders Jacobsen i bakgrunnen under helgens «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tom-Erik Nilsen (25) har danset med både Tone Damli Aaberge (23) og Lene
Alexandra Øien (29) i «Skal vi danse» - og har vært omgitt av romanserykter under sin deltagelse i det populære TV 2-programmet. Nå skal han ifølge kilder Se og Hør ha snakket med ha funnet tonen med en av årets «Skal vi danse»-kjendiser, Rachel Nordtømme (22).

Kjekkasen fra Bergen deltar ikke i årets TV 2-konkurranse. Likevel er han ofte å se blant publikum, sammen med Rachel. Kilder Se og Hør har snakket med, forteller at de to er mer enn venner og at de ikke blir overrasket om de snart kaller seg for kjærester.

Tom-Erik vil hverken avkrefte eller bekrefte at de to er kjærester overfor Se og Hør.

- Sier du det? Vel, det må du nesten spørre Rachel om, hun er mye flinkere til å snakke for meg enn jeg er, sier han og ler.

- Det vil jeg egentlig ikke snakke om, sier Rachel til Se og Hør.
 
De to skal også ha blitt observert sammen en rekke steder den siste tiden, les flere detaljer i Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble ikke spurt om å komme tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer