Rachel brakk albuen i fall

Sesongen ødelagt for Rachel Nordtømme.

FOREVIGET FALLET: Rachel Nordtømme har lagt ut en video fra hekkeløpet på YouTube og bloggen sin. Der man man se hvordan 21-åringen faller over den åttende hekken. Foto: YouTube.com/rachelnordtomme.blogg.no
FOREVIGET FALLET: Rachel Nordtømme har lagt ut en video fra hekkeløpet på YouTube og bloggen sin. Der man man se hvordan 21-åringen faller over den åttende hekken. Foto: YouTube.com/rachelnordtomme.blogg.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Friidrettsutøveren, bloggeren og Petter Northugs (25) tidligere kjæreste Rachel Nordtømme (21) har ødelagt resten av sommersesongen, etter at hun i helgen pådro seg et brudd i albuen.

bloggen sin avslører 21-åringen at det gikk galt da hun falt i åttende hekk under et løp på søndag.

«I dag løp jeg 400m hekk. Gikk veldig bra, lå an til å klare jr.EM kravet, men litt av poenget er vel å komme seg i mål? Jeg hekta i 8. hekk. Og pådro meg brudd i albuen. Snakkes neste sommer. FUCK MY LIFE!» skriver hun.


Nordtømme har også lagt ut en video fra løpet på bloggen sin. Se videoen nederst i saken.

Friidrettsjenta jobber for tiden med treningsprogrammet «TV 2 Sporty», og hjelper dermed andre til å komme seg ut og forbrenne kalorier. Da Nordtømme møtte Seher.no under «Gullruten» i slutten av mai, avslørte 21-åringen at hun selv aldri har vært redd for å legge på seg noen kilo.

- Nei, det har jeg aldri tenkt på. Jeg spiser det jeg har lyst på, og trening har jo alltid vært en del av livet mitt. Så nei, jeg har aldri hatt noen tanker om det. Men jeg tror likevel jeg kan hjelpe andre som sliter med å komme seg på trening.

Nordtømme vant bronse på 400 meter hekk under NM i august 2010, og hun vant NM-gull på samme distanse i 2007. Hennes neste mål skal være OL i London i 2012. 

Seher.no har ikke lyktes i å komme i kontakt med Rachel Nordtømme mandag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri vært redd for å bli tjukk 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer