Racet nærmer seg mål!

Hvem blir ny eier av vår flotte cabriolet? I kveld klokken 24.00 stenger avstemmingen! Så kommer juryen sammen...

STRØKEN: Mer enn 33 000 har deltatt i vår sommerkonkurranse. En av dem kjører avgårde med Bobla !   Foto: Geir Egil Skog, frilansfoto.no
STRØKEN: Mer enn 33 000 har deltatt i vår sommerkonkurranse. En av dem kjører avgårde med Bobla ! Foto: Geir Egil Skog, frilansfoto.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stemmene strømmer inn i finalerunden i vår snakkeboble-konkurranse. Flere kandidater har fått god medvind, men fortsatt er det noen timer fram til avstemmingen stenger kl 24.00 fredag.

Totalt kom det inn mer enn 33 000 bobleforslag til www.seher.no, og blant disse plukket du som bruker, og juryen, ut ni ukevinnere.
En av disse vinner den flotte bilen, så nå gjelder det å få flest mulig med på å stemme.

Slik gjør du:


  • Se gjennom de ni ulike boble-kandidatene over, og merk deg hvilket nummer din favoritt har.
  • Klikk deretter på det samme nummeret i avstemmingen til høyre.
  • Avstemmingen er åpen fram til midnatt fredag 28. juli.

Lørdag morgen 29/7 vil juryen komme sammen, og vurdere hvilket av de tre forslagene med flest stemmer som blir den endelige vinneren. Akkurat slik vi har gjort hver uke gjennom sommeren, og som ble kunngjort da vi startet konkurransen i mai.

Vedkommende som til slutt vinner vår frekke VW Beetle Cabriolet finner du i Se og Hør og på www.seher.no tirsdag 1. august.

Husk siste frist for avstemming, fredag 28. juli kl 24.00.

Lykke til !
  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer