<strong>TILBAKE ETTER 10 ÅR:</strong> Trond Fausa Aurvåg og Line Verndal gjør begge suksess i «Nissene over skog og hei». Her er de avbildet for ti år siden under «Nissen på låven» Foto: TVNorge
TILBAKE ETTER 10 ÅR: Trond Fausa Aurvåg og Line Verndal gjør begge suksess i «Nissene over skog og hei». Her er de avbildet for ti år siden under «Nissen på låven» Foto: TVNorge Vis mer

Pyse-Nissen hoppet selv i fallskjerm

På TV er Trond Fausa Aurvåg pyse-Nissen Steven, privat er sannheten en helt annen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På TV er Trond Fausa Aurvåg (39) kjendisnissen Steven i storsuksessen «Nissene over skog og hei».

På skjermen ønsker han å fremstå som en macho fyr som elsker ekstremsport. Sannheten er imidlertid at realitynissen er en ordentlig pyse.

Privat er Trond betydelig tøffere enn rollefiguren. For tre år siden hoppet han i fallskjerm.

- Jeg er egentlig en ganske rolig type, og har ikke noe forhold til risikosport. Det var helt tilfeldig at jeg valgte å hoppe tandem, forteller skuespilleren til Se og Hør.

Han kjørte noen venner til flyplassen som skulle hoppe, da han fikk vite at det var en plass ledig. På impuls takket han ja.

- Det var en utrolig opplevelse, smiler han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble kjærester etter TV-innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer