Pyntet seg med smykker til 11 millioner

Skuespilleren Jessica Chastain hadde med seg bestemoren istedet for sikkerhetsvakter på Oscar-utdelingen.

ELSKER DIAMANTER: Jessica Chastain hadde på seg diamanter til en verdi av over 11 millioner kroner på Oscar-utdelingen.  Foto: All Over Press
ELSKER DIAMANTER: Jessica Chastain hadde på seg diamanter til en verdi av over 11 millioner kroner på Oscar-utdelingen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «The Help»-stjernen Jessica Chastain (30) strålte kanskje litt mer enn de andre skuespillerne da hun gikk nedover den røde løperen under Oscar-utdelingen natt til mandag. Chastain hadde nemlig pyntet seg med smykker til en verdi av over 11 millioner kroner.

30-åringen hadde på seg en vakker kjole i sort og gull fra Alexander McQueen som hun toppet med diamanter fra Harry Winston.

Stjernen hadde gule dråpeformede diamantøredobber, en store gul diamantring og to 18 karat gule armbånd som til sammen, ifølge Us magazine var verdt overveldende 11 millioner kroner!

Den høye summen skulle kanskje tilsi at Chastain hadde med seg flere sikkerhetsvakter, men skuespilleren kom med bestemoren på den røde løperen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Årets flotteste Oscar-kjoler  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer