Pynter veggene med nakenbilder av moren

David Arquette valgte en spesiell innredning da han dekorerte nattklubben sin.

STOLT AV MOREN: David Arquette har pyntet veggene i nattklubben Bootsy Bellows med gamle lettkledd-bilder av moren Brenda.  Foto: All Over Press
STOLT AV MOREN: David Arquette har pyntet veggene i nattklubben Bootsy Bellows med gamle lettkledd-bilder av moren Brenda. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Scream»-stjernen David Arquettes (40) nattklubb Bootsy Bellows har blitt en stor hit blant stjernene i Los Angeles. Katy Perry, Justin Bieber og Selena Gomez er faste gjester på utestedet.

Arquette ville at klubben skulle skille seg ut, og har gjort et modig valg av dekorasjoner. Han har nemlig prydet veggene med frekke lettkleddbilder av moren Brenda, som jobbet som pin up-modell på 1960-tallet.

- Folk synes det er rart at hun er naken i klubben, men det var 1960-tallet i New York. Senere ble hun familieterapeut. Dette er en måte å hedre ungdommen hennes, sier Arquette til The Sun.

40-åringen er ikke flau over bildene, men lurer på hvordan han skal forklare det til datteren Coco (8).

- Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når jeg tar med datteren min hit, men jeg må nok dekke til veggene.


Skuespilleren skilte seg nylig fra Cocos mor Courtney Cox, men de er fortsatt venner og klubben er oppkalt etter hennes burlesque-alias Bootsy Bellows.

Arquette har ikke alltid hatt et like avslappet forhold til morens kropp og ble flau da han som liten gutt fant et nakenbildet av henne.

- Jeg sa: «Men du er naken» og hun sa bare: «Menneskekroppen er vakker».

Mange synes det er merkelig at David har åpnet sin egen klubb. Arquette har slitt med alkoholproblemer siden separasjonen fra Cox. Han la seg inn på rehabilitering i fjor, og feiret nylig ett år som edru.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dater sin tredje brunette på rad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer