Stina Bakken:

Pynter til jul for 60 000 kr

Influenser Stina Bakken og Pelle K bruker elleville summer på julehuset.

NISSEJENTE: Stina Bakken elsker jul og julepynt og alt som inneholder jul, og bruker gladelig mange lapper på høytiden. Foto: Espen Solli
NISSEJENTE: Stina Bakken elsker jul og julepynt og alt som inneholder jul, og bruker gladelig mange lapper på høytiden. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av årets største høytider nærmer seg med stormskritt.

Julebordsesongen er i gang for fullt, pepperkaker og julebrus har inntatt matbutikkene, og de mest rutinerte av oss er allerede i gang med å handle inn årets julegaver.

Noen som imidlertid har vært klar for den røde høytiden en god stund, er blogger og influenser Stina Bakken (28) og forloveden Per Fredrik Åsly (34) - bedre kjent som PelleK.

- Vi har vanligvis pleid å pynte til jul tidlig, sånn rundt 20. november. Men i fjor pyntet jeg 10. november på grunn av pandemien og november er en veldig kjip måned, det er liksom bare en ventemåned mellom Halloween og jul, forteller 28-åringen til Se og Hør.

I år tok hun frem julepynten 1. november.

Kjører amerikansk jul

- Vi starter tidlig slik at vi får mer kos ut av julen, og rekker alt vi skal gjøre, forklarer Bakken, som nevner både julebord, familielunsjer og pepperkakebaking med venninner.

Når det kommer til hvilket tema influenseren går for når hun pynter huset, er svaret «litt av alt».

- I den ene delen av stuen har jeg gått for et skogstema. På kjøkkenet er det litt mer rød jul med en pepperkakebar og litt den «pepperkake-looken». På sminkerommet er det rosa jul, og på soverommet er det klassisk rød jul.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer