STILSIKRE: David og Victoria Beckham har de siste årene gjort det godt innenfor motebransjen, på hver sin kant. Familiens julepynt ser også ut til å være preget av deres merkevarebygging. Her er paret avbildet på en motefest under London Fashion Week i høst. Foto: Stella Pictures
STILSIKRE: David og Victoria Beckham har de siste årene gjort det godt innenfor motebransjen, på hver sin kant. Familiens julepynt ser også ut til å være preget av deres merkevarebygging. Her er paret avbildet på en motefest under London Fashion Week i høst. Foto: Stella PicturesVis mer

Pynter juletreet med seg selv

Victoria og David Beckman går utradisjonelle veier i julefeiringen.

SEOGHØR.NO: De er blant verdens mest kjente og fotograferte stjernepar, men etter alt å dømme får ikke Victoria (39) og David Beckham (38) nok av å se bilder av seg selv.

Denne uken publiserte i hvert fall den motebevisste designeren et personlig fotografi på sin Twitter-profil, som vitner om innovativ juletrepynting.

Bildet viser nemlig en hvit juletrekule med rødt silkebånd - dekorert med et fotografi i sort-hvitt av herr og fru Beckham.

«Juletrekuler!!! Wow!» twitret Victoria til bildet.

Selv om juletrekulen er noe utradisjonell, har den i hvert fall et anstrøk av nostalgi - som seg hør og bør når det gjelder julepynt.

Det personlige fotografiet av superparet ser nemlig ut til å være noen år gammelt, kanskje tatt på en ferietur i turtelduenes yngre dager.

MOTEFAMILIE: Datteren Harper, her på Victoria Beckham-visning under New York Fashion Week med pappa og Vouge-redaktør Anna Wintour i høst, er også svært stilsikker. Foto: Stella Pictures
MOTEFAMILIE: Datteren Harper, her på Victoria Beckham-visning under New York Fashion Week med pappa og Vouge-redaktør Anna Wintour i høst, er også svært stilsikker. Foto: Stella Pictures Vis mer

Om det er Victoria selv som har stått for julepynten eller om det er en gave, vites ikke. Men Life & Style skriver i hvert fall at hun sikkert vil pynte juletreet med den.

Også forrige uke delte den tidligere Spice Girls-stjernen et kreativt julepynt-bilde med fansen.

Da publiserte hun et selvitronisk reklamebilde av seg selv på Instagram, som viser fashionistaen balanserende på en stige i skyhøye hæler - mens hun dekorerer et rosa plastikktre med en «Posh Spice»-figur av seg selv.

LES OGSÅ: - Harper er et lite monster