Pynter for Kurt

Når Kurt Nilsen (27) skal til alters, spares det ikke på kruttet. Gjett hvem som står for brudebuketten!

GLAD: Finn kan mer enn blomster. I den populære TV-serien "Skal vi danse?" ble han publikumsyndlingen. Foto: Se og Hør/WERNER JUVIK
GLAD: Finn kan mer enn blomster. I den populære TV-serien "Skal vi danse?" ble han publikumsyndlingen. Foto: Se og Hør/WERNER JUVIK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For når "Idol" og "World Idol"- vinneren skal gifte seg med Kristin Halvorsen (26) i Arna kirke i dag, er det ingenting som blir overlatt til tilfeldighetene.

Den som skal ta seg av brudens bukett, er etter det Se og Hør erfarer ingen ringere enn Finn Schjøll (58), bedre kjent som Blomster-Finn.

”Skal vi danse?”- yndlingen skal også ha fått ansvaret for å lage en rekke oppsatser og dekorasjoner – både inne i kirken og i festlokalet.

Her spares det ikke på noe, det skal være snakk om et et svært påkostet og kjendisspekket bryllyp!

Bare i Kurts utdrikningslag kom kamerater som Alejandro Fuentes (19), Lage Fosheim (49) og Jan Fredrik Karlsen (30).

Med seg har Finn trolig ekstra blomsterdekoratører fra en lokal forretning i Kurts hjemby, Bergen. Brudeparet skal selv ha vært i kontakt med den energiske blomster-entusiasten for å diskutere farger på oppsatsene.

Trolig vil også skuespillerinnen Mia Gundersens (45) populære fotograf- ektemann Marcel Lelienhof (40) ta de offisielle brudebildene. Han har før tatt bilder av kjente band og artister som Lene Marlin, Briskeby, Morten Abel og Kurts "gitarkamerat", Espen Lind.

Det har ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Finn Schjøll.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer