Putekrig om Frøken-tittel

Frøken Norge-jentene er gode venner, tross konkurransen.

PUTEKRIG: Finalistene er gode venninner tross konkurransen.
PUTEKRIG: Finalistene er gode venninner tross konkurransen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tuller seg til Frøken-finale. Gjennom kvartfinaler og semifinaler har Frøken Norge-jentene blant annet måtte spisse albuer i en vill bikinikrig, og de har måttet gå i badedrakt på helse- og velværemesse. Men på tross av den beinharde konkurransen om årets tittel, ser det ikke ut til at det går på vennskapet løs blant jentene. For selv om Frøken Norge involverer mye hardt arbeid, er det også mye moro, og nylig viste jentene det ved å ha en småvill putekrig på rommet etter endt "arbeidsdag". Se video av putekrigen lenger nedIfølge bettingselskapet NordicBet er det Stavanger-jenta Lene Egeli som går av med årets Frøken Norge-tittel. Hos bettingkonkurrent Betsafe.com var Lenes odds på 6,00, men dersom du tipper Lene Egeli som vinner av Frøken Norge får du hos NordicBet igjen 3,00 ganger innsatsen. Stavanger-jentas nærmeste utfordrer er ifølge NordicBet, en annen Stavanger-jente, nemlig Mariann Birkedal, med en odds på 3,50. Tidligere oddsfavoritt Hanne Sagstuen får "bare" en femteplass og odds på 10,00 hos NordicBet. I år sitter publikum med en tredel av makten, og frem til 19. april kan du stemme gratis på din favoritt på Froken.no. Her er hele oddslisten fra NordicBet, og info for å stemme på din favoritt: Lene Egeli 3.00 - Send FN 6 til 1901Mariann Birkedal 3.50 - Send FN 5 til 1901Farzaneh Davodi 5.00 - Send FN 8 til 1901Line Rasch Rogne 10.00 - Send FN 10 til 1901Hanne Sagstuen 10.00 - Send FN 2 til 1901Lena Bjørnås 10.00 - Send FN 1 til 1901Cecilie Helen Eide 15.00 - Send FN 7 til 1901Jeanett Paulsen 25.00 - Send FN 9 til 1901Julia Iversen 25.00 - Send FN 4 til 1901Tonje Garvik 30.00 - Send FN 3 til 1901 Se bilder av jentene nederst i saken. Stem på Web: Du kan én gang i døgnet stemme gratis på web – gå til DUELLER for å gi din stemme. Stem på SMS: Send tekstmelding med FN + deltakerens nummer til 1901. Det er ingen begrensinger i hvor mange ganger du kan stemme. Hver melding koster kr. 5,- Mandag kl. 19.30 vises også det første av totalt tre tv-programmer om Frøken-konkurransen på TVNorge. I første program får man møte alle semifinalistene, etter at det ble klart hvem som gikk videre. LES OGSÅ: - Hun er favoritt [obj:media:6293] Se bildene av alle jentene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer