<strong>REVET UT AV BOBLA:</strong> - Jeg hadde levd i flere uker som om jeg levde i 1911, men plutselig ble jeg revet ut og spurt om jeg ville vite hvor mye klokka var. Det ble bare for mye for meg, sier Kim Sondre Krantz Hagen, som lørdag tapte tvekampen mot Tommy Roda Foto: Alex Iversen/TV 2
REVET UT AV BOBLA: - Jeg hadde levd i flere uker som om jeg levde i 1911, men plutselig ble jeg revet ut og spurt om jeg ville vite hvor mye klokka var. Det ble bare for mye for meg, sier Kim Sondre Krantz Hagen, som lørdag tapte tvekampen mot Tommy Roda Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Pustet dypt inn for ikke å bryte ut i gråt

«Farmen»-deltager Kim Sondre Krantz Hagen kjempet hardt mot tårene da TV-kameraene var slått av.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets «Farmen» nærmer seg med stormskritt slutten. Mandag er det klart for den store finaleuka, der Synne Bolstad, Tommy Rodahl, Jan Rudi Bendiksen, Runi Hagelsteen Vik, Hanne Linnesholm og Kim André Ågedahl skal gjøre opp om hvem som får love til å kalle seg vinneren av «Farmen 2011».

Lørdag sa det brått stopp for en annen deltager, nemlig Kim Sondre Krantz Hagen (28), som måtte se seg slått av en sageglad Tommy Rodahl i tvekampen. Til Seher.no legger ikke Kim Sondre skjul på at han fikk fritt utløp for sine følelser da exiten var et faktum.

Umidelbart etter at han var slått ut kom nemlig produsenten av realityserien bort til ham og spurte om han ville vite hvor mye klokka var. Og klokker var ikke akkurat noe de hadde flust av under innspillingen på gården i Telemark.

- Jeg hadde levd i flere uker som om jeg levde i 1911, men plutselig ble jeg revet ut og spurt om jeg ville vite hvor mye klokka var. Det ble bare for mye for meg, jeg kjente i øyekroken at det begynte å komme, erkjenner «Farmen»-deltageren til Seher.no.

28-åringen, som skadet fingeren sin kraftig under TV-innspillingen, forteller at overgangen til det normale liv et lite øyeblikk ble svært, svært tøff.

- Ting som klokke og dagligdagse ting hadde vært en kamp for oss å få tak i. Fikk vi øye på en bil ble vi overlykkelige, så overgangen ble stor for meg når det i løpet av 30 sekunder var over, og de normale tingene ble så enormt tilgjengelig, sier Kim Sondre, som virkelig måtte ta seg sammen for å holde maska.

- Jeg måtte puste dypt noen ganger for ikke å bryte ut i gråt. Jeg kjente meg litt småsjelven, men samtidig aldri alene - apparatet rundt er jo veldig bra. Man har en følelse av at det kun er dem som er igjen på gården som skjønner og forstår situasjonen. Om andre forsøker blir det bare verre.

Etter å ha røket ut av TV 2-programmet dro Kim Sondre Krantz Hagen rett til Paris sammen med sin romanse på gården, Kristin Glück Evensen (31). Forholdet mellom de to tok etter hvert slutt.

- Jeg dro fra «Farmen» til paris, så det var litt mye som skjedde på kort tid. Men det meste var av det positive, sier realitydeltageren til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandager og torsdager klokka 20.00, samt lørdager klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.     

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg står ikke først i køen hos kvinnfolk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer