GIFTER SEG?: Nylig ble Nicole Scherzinger observert med en flott ring på ringfingeren sin. Kanskje Lewis Hamilton har fridd? Foto: All Over Press
GIFTER SEG?: Nylig ble Nicole Scherzinger observert med en flott ring på ringfingeren sin. Kanskje Lewis Hamilton har fridd? Foto: All Over PressVis mer

Pussycat Doll gifter seg?

Nicole Scherzinger med ny ring der du vet.

SEHER.NO: Ryktene går om at Pussycat Dolls-stjerne Nicole Scherzinger (30) har forlovet seg med kjæresten Lewis Hamilton (23).

Årsaken er at brunetten nylig ble observert med en ring på ringfingeren sin da hun og Hamilton var på vei ut av et hotell i Sao Paulo i Brazil.

Ace Showbiz skriver at paret ikke har bekreftet at hun har sagt ja til sin kjære, men at hun ikke legger skjul på hvor forelsket hun er i Formel 1-stjernen.

I september fortalte hun at de to var på utkikk etter et hus sammen, og at de to gledet seg til å bli samboere.

Like etter skrev hun en sang til ham, "I Think I'm In Love".

- Det er en svært personlig sang. Den er dyp og full av følelser. Det er en ekte sang jeg vet mange kan relatere til, sa hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Jamie har brutt forlovelsen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.