<strong>PÅ FLYTTEFOT:</strong> «Charterfebers» Svein Østvik ønsker å flytte fra huset i Sætre i Hurum og til Asker - for å komme nærmere sine tre barn. Her avbildet på Tv2 Høstlandserings fest i 2009.  Foto: Stella Pictures
PÅ FLYTTEFOT: «Charterfebers» Svein Østvik ønsker å flytte fra huset i Sætre i Hurum og til Asker - for å komme nærmere sine tre barn. Her avbildet på Tv2 Høstlandserings fest i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

Pusset nettopp opp huset - nå vil han flytte

«Charterfeber»-Svein ønsker å bo nærmere barna sine.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Energiske Svein Østvik (50), som først ble kjent gjennom TV3-serien «Charterfeber», må lete etter et nytt sted å bo.

Flytteplanene skyldes ikke at 50-åringen trenger større plass eller ønsker seg en freshere bolig, heller nesten tvert imot. Det er ikke så farlig for TV-stjernen hvordan han bor, det viktigste nå er nemlig barna.

– Typisk meg. Når jeg, etter flere måneder med oppussing, har fått huset akkurat slik jeg ønsker – så flytter jeg. Men jeg gjør det for å gi både barna og meg selv en enklere hverdag, forklarer han til Se og Hør Weekend.
 
For et par, tre år siden flyttet «Charter-Sveins» ekskone fra Hurum, der det nyoppussede huset hans ligger, og til Asker. Med seg på flyttelasset hadde hun de tre barna, og nå ønsker altså trebarnsfaren å flytte nærmere resten av familien. Den sjarmerende TV-personligheten vil nemlig være en mer deltagende far.

– De driver med fotball, dans, skole og mye annet rart, og jeg vil gjerne være del av deres hverdag. Så hvis noen vet om en passende leilighet i Asker og omegn – så si fra, sier Svein oppfordrende til Se og Hør Weekend.

Forhåpentligvis vil ikke flyttingen bare føre ham nærmere barna - men også sørge for at han slipper alt styret med å bo i et hus med hage. Siden han er verken er «handy» eller har «grønne fingre», ser han frem til å kunne bo i en mer lettstelt leilighet i Asker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her mangler det et spørsmålstegn   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer