NERVØS: - Dette er jo den mest spennende dagen. Det er klart, man kjenner at man har nerver, sier Jan Erik Kjær om sitt første møte med sine friere i "Jakten på kjærligheten". Foto: Leangkollen
NERVØS: - Dette er jo den mest spennende dagen. Det er klart, man kjenner at man har nerver, sier Jan Erik Kjær om sitt første møte med sine friere i "Jakten på kjærligheten". Foto: LeangkollenVis mer

Pusser opp gården før "Jakten"

- Far står hjemme og maler nå, innrømmer "Jakten på kjærligheten"-bonden.

ASKER (SEHER.NO): Mandag var det sesongpremiere på TV 2-suksessen "Jakten på kjærligheten". Der kom det fram at det blir bøndene Jan Erik Kjær (41), Clas Kvisler (36), Kristian Akervold (32) og Calle Breen (49) som skal jakte på den store kjærligheten på TV i høst.

Neste mandag er det klart for speed-date mellom de fire bøndene og deres ti utvalgte friere. Seher.no var til stede på hotellet i Asker, der det hele foregikk.

Jan Erik Kjær, som er homofil, og som med det skal møte ti menn på speed-daten, innrømmer at det pirrer i kroppen før det første, store møtet med frierne.
 
- Joda, dette er jo også den mest spennende dagen. Det er klart, man kjenner at man har nerver, sier han til Seher.no.

Kjær legger ikke skjul på at han vil ha det fint på gården når han skal ta imot alle frierne senere i høst. Dermed har han overlatt spesielt én oppgave til sin far...

- Han står hjemme og maler i fjøset nå, forteller han, før han legger til:

- Noe må man jo gjøre, men samtidig føler jeg jo at hvis dette skal være reelt i forhold til dem som kommer dit, så skal man ikke lage kulisser og noe annet enn det det faktisk er.

41-åringen innrømmer at han tenkte seg godt om før han bestemte å melde seg på "Jakten på kjærligheten" ettersom han er homofil.

- Det var ikke en vanskelig avgjørelse å ta, men det var noe jeg måtte tenke på. Både med tanke på det å få fokuset på meg som person og det med homofili. Det er klart, det gjør jo at jeg er i en litt mer utsatt posisjon. Så ja, jeg tenkte på det, medgir jhan til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  - Jeg er ikke spritbonden!

Se Katrine Moholt presentere årets fire bønder i videovinduet her:


[obj:media:8024]Se bildene av årets fire bønder under:

TV-KLAR 1: Kristian Akervold. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-KLAR 2: Jan Erik Kjær. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-KLAR 3: Clas Kvisler. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TV-KLAR 4: Calle Breen. Foto: TV 2