Pusser opp eget hjem på nett

- Det er klart at jeg er åpent for sponsing, sier Trine Grung.

PUSSER OPP: Trine Grung har satt av ett år på å pusse opp huset i Røyken hun deler med samboer Jostein Flo og de to barna Frida og Kasper.  Foto: TVNorge
PUSSER OPP: Trine Grung har satt av ett år på å pusse opp huset i Røyken hun deler med samboer Jostein Flo og de to barna Frida og Kasper. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tv-personlighet og bloggentusiast Trine Grung (40) har i følge hennes private blogg trinegrung.no tatt sommerferie, og ser fram til en rolig pause med familien, men i realiteten sitter hun nå og jobber på sin nye interørblogg vipusseropp.no.

- Jeg er veldig glad i å lese interiørblogger og dette har inspirert meg til å starte min egen oppussingsblogg, sier Grung til Seher.no.

Sammen med samboer og tidligere fotballspiller Jostein Flo går hun nå igang med å pusse opp huset de deler med de to barna Kasper og Frida.  

- Jeg regner med å bruke et år på oppussingen, og håper på at bloggen vil bli så populær at jeg kan videreutvikle konseptet. Oppussingsbloggen har allerede fått mange kommentarer, og drømmen er å ekspandere det videre.

Grung har nå lyst til å lage TV ut av oppussingskonseptet.

- Jeg ønsker jo at mine lesertall skal være med på å gjøre at jeg får gjennomslag for TV-programideen min, forteller hun.

Etter hvert ønsker programlederen å få så mange samarbeidspartnere som mulig, som også kan fungere som sponsorer for oppussingsprosjektet.

- Det er klart jeg er åpen for sponsing, men det må man bare ta etter hvert som det kommer. Nå fokuserer jeg først og fremst å få bloggen opp og gå, sier Grung til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bohinen ble kjæreste med personlig trener   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer