Pusher grenser for TV Norge

Talentjegeren Jan Fredrik Karlsen bryter med TV 2.

PASS OPP: Karlsen er igjen aktuell med skjult kamera - men denne gangen er det vanlige folk i gata som skal lures på TV. Foto: TV 2
PASS OPP: Karlsen er igjen aktuell med skjult kamera - men denne gangen er det vanlige folk i gata som skal lures på TV. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere ”Idol”-dommeren Jan Fredrik Karlsen (38) har i løpet av årenes løp blitt et kjent og kjært ansikt på TV 2-skjermen. Nå bryter han med kanalen til fordel for konkurrenten, TV Norge.

Den smørblide talentjegeren har inngått en eksklusiv toårskontrakt med TV Norge, hvor han skal være programleder for et helt nytt skjult kamera-program.

- Jeg har hatt et perfekt samarbeid med TV 2 og vil alltid være takknemlig for det de har gitt meg muligheten til å være med på. Vi har hatt en god dialog hele tiden, og det ligger ingen vanskeligheter i at veien nå går videre, sier Karlsen til VG.

Mens hans tidligere skjult kamera-program ”Lurt av Karlsen” gikk ut på å lure kjendiser, er det nå den vanlige mann i gata som risikerer å bli offer for 38-åringens spillopper.

- Vi skal pushe grensene enda lenger! sier han til VG. Det nye programmet har foreløpig ikke fått navn, men skal etter planen nå TV-skjermen til høsten.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han bar meg over Svalbard

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer