- Puppeulykken skjedde aldri

Christer Falck hevder nok et oppslag var bare bløff.

NARRET PRESSEN: - Målet var å få et oppslag om Lene i pressen hver dag i en måned, og det lyktes vi med, sier Christer Falck om løgnene han påstår at han serverte pressen i forbindelse med lanseringen av Lene Alexandra Øiens låt «My Boobs Are OK Foto: Stella Pictures
NARRET PRESSEN: - Målet var å få et oppslag om Lene i pressen hver dag i en måned, og det lyktes vi med, sier Christer Falck om løgnene han påstår at han serverte pressen i forbindelse med lanseringen av Lene Alexandra Øiens låt «My Boobs Are OK Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere glamourmodellen Lene Alexandra Øien fikk mye oppmerksomhet da hun i 2007 slo igjennom med hitlåten «My Boobs Are OK».

Både før og etter lanseringen av låten vakte den barmfagre blondinen - som siden har fjernet 1,2 kilo silikon fra sine bryster - oppsikt også i mediene med historier om at puppene hennes skal ha sprukket under en fotballkamp.

I TV 2-programmet «Skogheim flytter inn» på torsdag hevdet imidlertid hennes tidligere manager Christer Falck at historien bare var oppspinn.

«Modellen hastet av gårde til legevakten med smerter, og etter undersøkelse med røgnten og ultralyd konstaterte legene at protesen i Øiens høyre bryst - fylt med 600 gram silikon - hadde sprukket. Den tidligere Robinson-deltageren må fjerne den ødelagte protesen, men har bestemt seg for å erstatte den med et like stort innlegg», stod det å lese i VG-artikkelen 12. juli 2006.

Til Seher.no utdyper Falck det han sa på TV og hevder stuntet var en bevisst strategi for å sikre Lene Alexandra mer omtale.

- Puppeulykken skjedde aldri. Da Lene Alexandra hadde spilt inn låten, fant vi ut at det hadde vært gøy om vi lagde en lang historie rundt at hun hadde skadet puppene og at hun nå sang om at de var bra igjen. Journalistene gikk rett på, hevder han.

Christer hevder også at historien kun var en av mange falske nyheter om Lene Alexandra, som han lurte mediene til å trykke.

- Målet vårt var å få et oppslag om Lene Alexandra hver dag i en måned, og det klarte vi til gagns. Vi hadde diktet opp mange rykter, men til slutt gikk vi tomme og måtte bare finne på ting mens vi snakket med journalistene på telefonen.

- Lene Alexandra visste ikke så mye, for jeg hadde sagt at jeg skulle ta meg av promoteringen, og det var en lett jobb. En stund ringte mediene hver dag for høre hva hun gjorde, sier han til Seher.no.

Seher.no har ikke lyktes å få tak i Lene Alexandra i sakens anledning fredag.

Falck - som til daglig jobber i plateselskapet C+C Records - har ikke dårlig samvittighet for å ha lurt store deler av norsk presse opp i stry.

- Det er hyppige utskiftninger i norsk presse, så jeg har ikke vært redd for at noen skulle bli sure og nekte å skrive om noen av artistene mine.

- Journalister er jo flinke til å lure folk med spørsmålene sine, så dette var mitt tilsvar. Jeg ser på det som et kunstprosjekt, sier han.

Avdelingsleder i VG Rampelys, Svein Arne Haavik, sier til Seher.no at avisa ser på Christer Falck med en naturlig skepsis.

- Nå kan det jo være at også dette siste utspillet ikke stemmer. Hvilket medium Christer Flack snakker i, gjør ingen forskjell for ham. Han har lav troverdighet, og det kan du sitere meg på.

- Hvis han har klart å lure oss, er det synd både for ham og norsk presse, sier han til Seher.no.

Bløffene om Lene Alexandra er ikke eneste gangen Christer Falck har gitt norske musikkjournalister mye å skrive om.

I 2005, ble artistene på hans plateselskap utestengt fra VG-lista, etter at han innrømmet å ha manipulert gruppen Warlocks' nye single til en femteplass, ved at plateselskapet selv kjøpte tusen eksemplarer.

Tidligere i år, etter at han ble bitt av et tusenbein under innspillingen av årets «Robinsonekspedisjon» i Malaysia, lurte Christer også mange pressefolk ved å gjøre skaden sin verre med Photoshop og en eplebit gjemt i kinnet.

- Jeg kommer ikke til å gi meg med slike stunt. Sannsynligvis har jeg nok løyet også i løpet av dette intervjuet, sier Falck og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette bildet var bare bløff