UPS: Denne Nicki Minaj-tabben under ABCs «Good morning America» satte sinnene i kok hos amerikanerne. Foto: All Over Press
UPS: Denne Nicki Minaj-tabben under ABCs «Good morning America» satte sinnene i kok hos amerikanerne. Foto: All Over Press Vis mer

Puppetabben var ett sekund fra å unngås

Amerikanerne raser etter å ha fått pupp til morgenkaffen...

Publisert
SEHER.NO: En enkelt uregjerlig brystvorte skaper voldsom debatt i USA. En aldri så liten puppetabbe på en av de store TV-stasjonene vekker nå tilsynelatende like stor bekymring som det store landets finanskrise...

Den unge rapstjernen Nicki Minaj var, som Seher.no skrev i helgen, fredag invitert til å være med i det legendariske TV-showet «Good morning America». Der skulle hun opptre med et av sine numre. Det i seg selv er nok til å gjøre amerikanserne sinte, Minaj har nemlig nylig fått en stor bot for å banne på scenen på Jamaica.

Flere av de store TV-kanalene i USA har fem sekunders forsinkelse på deres live-sendinger. Det gjelder også ABC, som sender det populære morgenshowet. Formålet med forsinkelsen er å stoppe utilbørligheter og tabber som eventuelt dukker opp underveis.

I løpet av de fem sekundene kan personene i kontrollrommer for eksempel legge på et pip dersom noen skulle finne på å banne. Eller å dekke til en kroppsdel dersom den oppfører seg noe uheldig...

Det var nettopp dette som skjedde med Nicki Minaj. Plutselig ble nemlig hennes ene brystvorte fullt synlig for de mange TV-seerne. Problemet var bare at ingenting ble gjort for å skjule tabben, slik at den lille brystvorten dermed også var synlig for hele den amerikanske folk.

Ifølge danske BT har den ikke lykkes amerikanske medier å oppklare hvorfor dette ikke skjedde fredag morgen. ABC selv mener at TV-produksjonen var et lite sekund for sent på avtrekkeren.

I en pressemelding skriver TV-kanalen kort og godt «Unnskyld» til rasende seere som fikk litt vel mye pupp inn i stua på morgenkvisten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne tabben skapte seerstorm  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer