Puppestunt ga TV-sjanse

Vær-Tone kan bli TV-magnet i Sverige.

BILDET: Denne posituren kostet henne jobben som værdame. Men nå blir Tone programleder i svensk TV4. Foto: Slitz
BILDET: Denne posituren kostet henne jobben som værdame. Men nå blir Tone programleder i svensk TV4. Foto: Slitz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gjenoppstår - fullt påkledd!TV4s norske værmelder Tone Bekkestad ble tatt av skjermen i sommer, etter å ha blitt avbildet lettkledd i mannebladet Slitz. Nå kan hun være tilbake i kanalens nye storsatsing, TV-showet «Förkväll».I følge svenske Aftonbladets kilde i TV4 er jenta fra Geilo «en het kandidat, og spurt om hun vil være programleder».Kanalen skal ha vært testet eller takket nei til flere kvinnelige kandidater. Lite er klart, bortsett fra at programmet skal på lufta i september.Dersom den populære, norske meteorologen blir med i «Förkväll», skal hun lokke unge, kvinnelige seere til TV4 via det direktesendte TV-showet, som skal sendes i beste sendetid på ukedagene.36-åringen har blitt stor kjendis i Sverige, og ble enda mer populær da hun i fjor var med i den svenske utgaven av «Skal vi danse» («Let's Dance») på TV4. I sommer var hun avbildet i herrebladet Slitz, og selv om bildene skjulte mer enn de viste, ble værsjefen i TV4 tatt av lufta i tre måneder. Til store protester fra seerne. (ANB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer