- Puppene var for usexy!

Å ha små pupper passet filmprodusentene dårlig. Plutselig hadde Keira Knightley gått opp to BH-størrelser. - Sykt, sier hun.

A-CUP: Keira bruker normalt 70A i BH-størrelse.  Foto: All Over Press/Getty
A-CUP: Keira bruker normalt 70A i BH-størrelse. Foto: All Over Press/Getty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den engelske skuespillerinnen Keira Knightley (21) er ikke kjent for å ha de rundeste formene i Hollywood.  Men hva gjør vel det når filmselskapet kan manipulerer bilder av henne slik at hun får en heftig C-cup?

Det var på reklameplakatene til filmen "Kong Arthur" at brystene hennes ble blåst opp to størrelser. De "tingene" der var ikke mine, men de ville gjøre dem større, så jeg sa bare at greit, det driter jeg i, sier Keira.

- For det amerikanske markedet blir de flate puppene mine for usexy. Amerikanske blader vil ikke trykke bilder av deg på forsiden med mindre du har pupper som er C-cup eller større. Det er helt sykt, sier den "Pirates of the Caribbean" -aktuelle stjernen til Daily Mail.

SE DE HÅRREISENDE STUNTSCENENE FRA FILMEN HER

Tidligere har hun fortalt at hun drømmer om større bryster, og at hun garantert kommer til å legge seg under kniven før hun blir 25.

I filmen "Domino" hadde Keira ingen problemer med å vise frem sine små fordeler - men rumpa ville hun holde for seg selv. - Faen heller, det gjør meg ingenting å vise en pupp eller to, men stumpen min får dere aldri, forteller hun Esquire.

I filmen som handler om den hardbarka dusørjegeren Domino Harvey, fant regissøren frem en reserverumpe i form av en heller ukjent skuespiller.

- Hun gjorde en bra jobb. Man skulle tro det var meg, gliser Keira.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer